Scudo Sports

Schwalbe Durano 700x23 Dış Lastik Telli Düşünüyorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba bugün yardığım xrs700 model bisikletimin dış lastiğinin sonunca lastik almak zorunda kaldım önerilerinizi bekliyorum -erdoğanlarda indirime girmiş 80 lira -88 kgyim

Kimse yok herhalde forumda :D

Scudo
Kullanmadım ama schwalbe lastik çok araştırdım.
durano ortalama bir lastik,bürün özellikleri optimum değerde.
bulursanız durano plus alın patlama işinide unutun.

bu arada duranoda max kilo 75 yazıyor,haberiniz olsun.

Benim eski salcano lastikten memnundum aslında bu bana fazla bile yani yorumunuz için teşekkürler, kilom fazla olursa ne gibi bir zararı olur acaba?

@Fırat Can Kılıçaslan

kilo fazla olunca herhalde kaldırmıyor lastik..
yoksa böyle bir sınır koymazlardı.
hiç başıma gelmediği için o konu hakkında yorum yapamicam :)

@kivilcimb

75kg, tek bir lastiğin sınırı. Ağırlığın çoğu arka lastiktedir ama 100 kilonun üstünde olmadığınız sürece sorun olmaz.

bisikletimde durano kullanıyorum. 106kg iken de kullandım. şimdi 95 kiloyum. patlamadı. patlamadım. üzerindeki su kanalları ile arkanız fazlaca da kirlenmiyor sudan geçince. sitede 10bin km kullanılabilir yazıyordu. bulursam yedeklemeyi düşünürüm.

merhaba
durano plus aldım yarın elimde olacak, carraro race 012 üzerine takıcam.
koruyucu bant olmadan asfaltta kullanmayı düşünüyorum. bu bir hata mı olur?
yani patlama riski ne kadar? evet bunu söylemek zor, şans işi. ama işe gidip gelirken kullanacağım için
patlama tamir süresini,zaman kaybını tolere etmek zor olabiliyor.
sezon bitmek üzere olduğu için de tyre protector tarzı bir şey kullanmak istemiyorum, belki baharda eklerim.
bant gerekir derseniz btwin bant kullanan var mı? decathlon sitesinde kullanan biri işe yaramaz yazmış, zefal muhakkak iyi bir seçenek.
ama iki lastik için herhalde 100tl civarı ücret var, tuzlu biraz.
umarım herkes yollarda değildir :)
yorumlarınız için teşekkürler.

---------------
yorum gelmedi herkes yollarda anlaşılan.
zefal z liner sipariş ettim n11den 31 tl
bakalım,hepsini dener yorumlarımı paylaşırım

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan foruma döndüm. Lastik tavsiyesine benim de ihtiyacım var. Kron xc500'ümü aldığımdan beri beraberinde gelen Rubena lastik takımını kullanıyorum. Eh tabi 3 4 yıldır aynı lastiği kullandığımdan arka lastik artık dayanamadı. Ben de en yakın bisikletçide sadece CST marka lastik olduğu için onu taktırdım ama bin pişman oldum. 2 kez 30-40 km süratteyken en ufa bir viraja girdiğimde arka tekerler kendini savurup beni yere attı bir kez de Kadıköyde yolun sol tarafından sağa geçerken tramvay rayında kaydı yine beni yere attı :D Anlayacağınız bacaklarımda bir sürü çizik morluk ve yaraya sebep oldu bu lastik.
Bir arkadaşımda sürekli bana Schwalbe almam konusunda uyarıyor. Siz ne önerirsiniz? Bütçem 60-80 lira sadece arkaya alacağım lastiği. Bir daha yeni konu açmak istemedim :)

Geri