Schneider de luxe

deadlistcach

Daimi Üye
Kayıt
31 Ocak 2015
Mesaj
364
Tepki
443
Şehir
Istanbul
Bisiklet
Felt
Mehaba dostlar, takip ettiğim ama üyesi olmadığım bir forumdu, bu güne kısmetmiş.

Bir abimden hediye olarak verilen schneider de luxe marka bir bisikletim var. şuan kullanmakta oldugumda astro270 mtb'm var.

Bisiklet bayan kadrosu, aslında sıkıntı değil fakat hoşuma gitmiyor nedense, alışık değiliz galiba. Aynı modelin düz modeli de mevcut farklı gidon seçenekleri ile.

Düşündüğüm şey, alt borusunu kesip düz şekilde kaynatmak (gümüş, veya türevi kaynak dert değil) mevcut gidonu da drop bar ile değişip yol bisikletine çevirmek istiyorum. O kadar klasik bağımlısı değilim, yol bisikleti almak istiyordum, bütçe biraz sıkıntı idi, elimde de böyle bir fırsat var iken denemek istiyorum umarım başarılı olurum.
 

Dosyalar

Scudo

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Kayıt
21 Nisan 2013
Mesaj
7.779
Tepki
19.389
Yaş
51
Şehir
Giresun
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Güzelim bisikletin orjinalligini bozarsin. Bence hic bozma ve öyle kullan yada dekor olarak evin bir kösesine koy. :)

NOT: Kendin kesip bicersen geometrisini uyduramasin, sonra elindekindende olursun. Sonra o bisiklet kaynakli degil rekorlu kadro, yani yapisik.
 

Mehmaddict

Üye
Kayıt
18 Haziran 2012
Mesaj
85
Tepki
23
Şehir
Istanbul
Hiç bayan kadrosu olarak düşünmeyin, çok rahat iniip binilen yol kadro tipleridir bunlar, bayanlar etekleri ile rahat inip bindikleri için bayan kadrosunu biz dedik(!) bu tip bir işlem bisikleti öldürür, temizleyip benim kaanatim tertemiz binin, yada kıymetini bilecek birine hediye edin.
 

hsnbykkls

Forum Demirbaşı
Kayıt
10 Temmuz 2014
Mesaj
531
Tepki
282
Şehir
Burdur
İsim
Hasan Büyükkeleş
European City Bicycle tipi bisikletlere denk geldim internette. Ve çoğunun geometrisi bu şekilde bayan-erkek fark etmiyor :)