Scudo Sports

Sayibinden Sitesinde Pahalı piskeleti ucuza nasıl alabilirsin?

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Öncelikle meraba yegenim. Anlıyorum heyecanlısın , piskeletine atlayıp dağlarda kırlarda iks kanturi mekanlarda akmak istiyorsun ,Belkide mahallende çok sevdiğin kızın dikkatini çekme arifesinde planların var ( ani frenle takla atmak , çamurlu caddelerde hoplaya hoplaya dolanmak , bakkaldan dönerken tam gaz gidiyosun manitan aniden ara mahalleden önüne çıkmış sen freni bi koyuyosun zınk diye ona yol veriyorsun kibarca , hatun sana teşekkür ediyor ama senin ("hebebe bebe") dilin kitlenıyor konuşamadığından hatun tarafından "sempatik , iyilik sever ama eblek bi çocuk " damgası yiyorsun.( Elli kere dedim bayır yukarı maşayı kitle , bir bayanla tanıştığında sanki bayır aşağı peygamber vitesi gidercesine ve umarsızca çeneyi ve maşayı aç )

Belkide kız o anda watsapından yeni selfilerini paylaşıyor kankalarıyla ,o yüzden bu kibar çocuk hareketin kaynayıp gidiveriyor :D
Neyse bu pilanına yardımcı olmaya çalışayım .Şimdi sana havalı , agresif , sert bir mtb lazım ama malum öğrencisin anangilde cimri, fazla parada koklatmıyor sana...
Neden mtb dersen şimdi senle uzun uzun yol bsikletimi , dağ bisikleti mi tartışmasına girmeyeceğim .Ne bileyim koçum daha havalı geliyo bana mtb ler ( bu konuda ırkçıyım evet ayrımcıyımda ama özümde iyi biri sayılabilirim :D )

Gelelim bu havalı ve pahalı piskeleti nasıl ucuza ve kolayca alabileceğini öğretmeye..
Madde madde anlatıyorum dinle : ( şişşş lan iki dakka konsantre ol koçum dalarım Allahıma )

1.Öncelikle sahibinden koma üye ol ve aratma yaparak pahalı mtb leri gözüne kestir. Ve hemen hepsini favorine al ama bi yandanda kıllandır adamları..( bi favorine al bir vazgeç filan ) .
2.Biraz sabırlı ol hemen atlayıp pazarlığa girişme yoksa zaten özünde havalı olan bu arkadaşlar dahada havaya girip fiyatı yükseltebilirler..Aradan biraz zaman geçsin , ufak ufak sanki ömrün redbull isviçre dağları mtb yarışlarında geçmiş gibi kısa kısa ve isteksiz cümlelerle sorular sor ( yarış gördümü bu x bey ? , kadroda çatlak mı var acaba ? , kaynımın bisikletine ne kadar benziyorrrr gibisinden )
3.Bu arada sahte bir " satılık downhill bisiklet " ilanı açıp fiyatı 20 bin tl filan yap ki piskelet sahipleri senin bu rahat tavırlarından kıllanıp profilini inceleyip ilanını görüp yelkenleri suya indirsinler .Bu aşamadan sonra çok dikkatli olmalısın . Sana özelden muhabet amaçlı sorular soramaya başladıklarında hafif danimarkada yaşayan türk aksanıyla yine kısa kısa yanıtlar ver . Mesela : (" abi bisikletin harikaymış , hiç yarış koştun mu ? __" naynnnn vünderliş ausgerate behammen perdon türgjem çok zayif canimm yarişmmadim sadeje işe gidip gelmek şu anda " )
4.Onlar bisikletini satmak istediğini belirten cümleler kurduğunda sen gündemi değiştir maksat kafalar karışssın. Ama bi yandanda sadece yazları mahallede dolanmak için bi piskelet aradığını filan söyle ( ki o zaman kompedantlarını uzun uzun anlatmaya fırsat vermemiş olursun.)
5.Kafaların iyice karıştığı ve artık ilanlarına ilginin en az olduğu bir anda istedikleri fiyatın çeyreğini ver . ("İşine gelirse " stili yaklaşım işe yarar)
6.İşlem tamamdır hadi bakim doğruuuuu piskeletini almaya yalnız gelrken kaskını takmayı unutma .Hadi canım benim

Scudo
Sahibinden de ilanım var burdada aynı ilan mevcut sattığım bisiklet 6000tl pahalı yani şimdi ben havalımı oluyorum hangi sınıfa sokayım kendimi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@massaget "piskelet" de olmayacak "bisiklet olacak " teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kubilay Koparan
Undebah ise yaradi abi cok schön bir piskelet artik meine yani 8000 TL lik piskeleti sadece 7999 Tlye aldim çok danke.

:koptum::koptum::koptum::koptum::):):):)

İlanda fiyat 500 lira yazmaktadır. Açıklamada "fiyatını uygun tutuyorum, lütfen pazarlık etmeyin" yazılıdır.

Gelen mesaj: Yanlış anlamazsan 250 liram var.

Anlarım kardeşim anlarım. 250 liran varsa teklif bile etme. Benimde bazen istediğim ürüne param yetmediği oluyor ama senin gibi tekliflerle satıcının sinirleriyle oynamıyorum. :)

@Tuncay Üner dostum merhabalar nasılsın ? Umarım herşey yolundadır . Benim böyle bir teklifim hiç olmadı bilmelisin. 2. ncisi bu yazının ciddi ciddi yazıldığını düşünmene neden olan şeyi cidden merak etmekteyim :)

Abi senin lakabını yöneticilerimiz Forum Troll'ü olarak değiştirsin, hatta takip et button'u falan koysunlar, yazılarına direk ulaşalım olmaz mı :D

@uguryilmaz144 bak bu 3 oldu yine soruyorum : "trol ne demekkkkkkkkk ??? " D: :D :D D:

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@Tuncay Üner sorun degil dostum bi piskeletci bi piskeletciye küsmez darılmaz :D kac tane piskeletciyiz şurda dmi :D

• Beğen
Tepkiler: Tuncay Üner
Forever mtb:D
Lastikleri kalin olsada,kadrosu agir olsada,ayaklarimi yorsada forever mtb diyorum.Gorsellik olarak mtb diyenler,Savaş başlasin:koptum:

Yola yolla giden bizden degildir:D

@mariokaldato Yuzumde gulucek acmasina bazende gulmeme sebep oluyorsun ya allahda her daim seni guldursun.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri