Scudo Sports

sauntor xcm nasıl bir maşa kulanan arkdaşlar yardımcı olun lütfen

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
arkadaşlar şu anki bütçem sauntor xcm yetiyor salcano ng 650md maşaşını degişmek istiyorum ama sauntor xcm nasılbir maşa sadece şehir içnde kulannıcam kilom 75 bana uygun olurmu

Scudo
çok üst düzey bir performans beklemediğiniz sürece işinizi görecektir ...

yok çok yüksek bi performansa beklemiyorum sonuçta şehir içinde kulanıcam ng 650 md ye takıcam

Suntour xcm v3 maşa ilk etapta işinizi görecektir.Fiyat performansı açısından güzel tercih.Ama ağırlıkları konusunda çok eksileri olan bir maşa.takriben 2500 gr ağırlığı var.Ağırlık haricinde sizin işinizi görür.Fakat dağda bayırda,engebeli arazilerde kullanacaksanız bu maşa vasat kalacaktır.

Bence 2.el temiz maşa bulursan çok daha ucuza alırsınız.

dagda bayırda kulanmıyorum zaten 3ay biniyorum bisiklte şehir içinde oda ng 650 md maşası tyam bir rezalet ve çok kötü

XCM V3'ün gidondan kilitleneninden al alacaksan(remote lockout). Yolda giderken tek parmağınla kilitleyip geri açabilirsin rahatça. Düz yolda ve yokuş çıkarken kilitli halde gidersin, engebeli arazide ve yokuş aşağı uzun yollarda kilit açık halde gidersin. Karar senin...

Ben astro 241 sv de kullanıyorum 1 senedir XCM v3 kilitlemeli maşayı gayet memnunum. Dağlardada iş görür bence ama yarışlık değil. Şehir içinde ise çok çok işini görücektir. Ağırlık sorun değilse (2600 gr) al derim. Yolda bırakmaz :)

@Halil EROĞLU

bu bahsettıgınız masanın fıyatı konusunda bilginiz varmı acaba ?

@esmer
Fiyat bilgim yok net olarak ama maşa üzerinden kilitlenen modelinden çok fazla farkı yok. Sadece kilit mekanizmasına bir de maşa üzerindeki sistemin değişikliğine fark ödemiş olacaksınız. Toplam 50-60 Tl farkı olacaktır...

bende şuan xcm v3 maşa kullanıyorum çok ta memnunum :) şehir içinde de dağa çıkış inişlerde de kullanıyorum hiçbir kötü yanını görmedim :) açıkçası dağda bayırda vasat kalır işe yaramaz diyenleri anlamakta güçlük çekmiyorum değil :) ağırlık biraz etkilidir gerisi....

• Beğen
Tepkiler: Sezgin Baltalı
Herkes downhill yapıyor. 1000-2000 liralık maşalar kullanıyor ya ondan vasat görüyorlar :) profesyonel birisi gelip de bu iyi midir demez zaten arkadaşlar. Sorulan soruya göre cevap verilmeli eğer bilgiye sahipseniz. Herkes elini cebine atınca bin lira çıkaramaz, sonuç olarak 50 liralık maşadan bahsedilmiyor yerin dibine sokmayın. :) Amatör düzeyde downhill da hi yaptırır o maşa sana. Gidondan kilitleme açma konusuna gelince, 50-60 lira fark vermeye değecek bir özellik değil bence. maşa elinizin altında 1 dokunuş yetiyor gidon da kalabalığa ne gerek var :)

Bence hiç boşuna heveslenmeyin.Sr suntour xcm maşalar kalın gidon maşalardır yani ng 650'ye olmaz boşuna alma elinde kalmasın.Ng 650 maşalar normal ince gidondur.Sr suntour maşanın ya şaft boru uzunluğu olmaz yada gidona kalın gelir girmez

Geri