Scudo Sports

satlik hic kullanilmmams yol yaris kadro seti ve diger parcalariyla birlikte!

Scudo
size hiçbir yolsan ulaşamıyorum en sonunda ilan açtığınız konuya yazmak zorunda kaldım. bu link te
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=60279
anlaşmış olduğumuz km saati icin özelden ( Luleburgaz/kirklareli merkez PTT subesi Galin Petrov adina yollarsiniz.) dediniz havalenizi yaptım verdiğiniz telefonada defalarca sms yazdım cavap gelmiyor ve tel kapalı,km saati halen elime ulaşmadı,siz bana hangi kargoyla yolladınız ? eğer ptt kargoyla yolladıysanız adresimemi yolladınız yoksa şubeyemi ? (sms de adresimi vermiştim) parayı yollayalı nerdeyse 1 hafta olacak ürün hala ortada yok.yolladınızmı yollamadınızmı nereye yolladınız ne zaman yolladınız,havaleyi yapmadan önce görüşüyorduk havaleyi yaptıktan sonra birden kontağı kestiniz.sms lerime de cavap vermiyorsunuz aramıyorsunuz ve sormuyosunuz.ne olacak bu durumun sonucu ? sizden haber bekliyorum.

arkadaslar böyle yapılan yanlıslar yüzünden,buradaki dürüst arkadaslarımızın işini de bozuyorsunuz. milletin hakkını yemegin kardeşim parasını alıyorsanız ürünüde yollayın.bir öneri daha adminler bu tür insanların ilanlarını bir daha yayınllamayın lütfen...bakın arkadasımız madur olmus.kardeşim umarım sorunun çözülür..

@MURAT OZ

Oncelikle milletin hakkini yiyecek olsam 30 liralik biseyle yemem onu soyleyeyim. Zaten isin aslini bilmeden beni burda yargilayamazsiniz. Arkadasa urun yollanmistir zaten gerekli aciklamayi yaptim kendisinede ama sizin merakinizi gidermeniz acisindan soyleyeyim eger arkadasin eline urun gecmezse o zman belki yorum yazma hakki en azindan sizin icin dogabilir.

Geri