Scudo Sports

Satışı tamamlanmış veya vazgeçilmiş ilanlar...

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.967
Sayın forum üyelerimiz;

Forumumuzdaki 2.El bölümünde yaşanan yoğunluğu biraz olsun azaltabilmek için satışı tamamlanmış yada satmaktan vazgeçtiğiniz ürünlerinizin ilanlarını lütfen linkleriyle birlikte BÖLÜM MODERATÖRLERİNE bildirerek kapatılmasını sağlayınız. Böylece satışı yapılmış veya vazgeçilmiş ilanlarınızın yoğunluk yapmasının önüne geçilebilecektir...

İyi forumlar, bol pedallar...

Scudo
satışı tamamlanmış satılmış parçaların ianlarının kapatılmasın lütve arkadaşalr

Kapatılınca ortadan kalkıyor mu? Yoksa eskisi gibi kilitleme işlemi mi yapılıyor?
Bir de duyuruyu MTB kısmına açmışsınız. Sadece bu bölüm için geçerli değil heralde duyurunuz. :)

İyi çalışmalar.

Duyuru tum bolumler icin gecerli arkadaslar.

Ilan kapatilinca sadece mesaj yazma fonksiyonu ortadan kalkiyor, onun disinda yine ilani gorebilir, fikir edinebilirsiniz.

Benim yeni yazdigim ilan kayip..kim bolum moderatoru?..bana yardimci olurmusunuz?

Arkadaslar, satilan ilanlarinizi buradan bildirmeyiniz, bölüm moderatörlerine özel mesaj atiniz lütfen.

@Crossmax

ilanınız kayıp olmaz.mutlaka eksik bir şeyler vardır.ilan açmadan önce ilan açma kurallarını okuyunuz.Her üyeye tek tek mesaj yazıp bölüm kurallarını anlatamayız. yaklaşık 17.000 üye var.;) kısaca yazıyorum
1.Ürünün kendi orjinal resmi olmalı ve en fazla 640x480 büyüklüğünde olmalıdır.
2.Fiyatı konulmalı ve kısaca özellikleri ,malzeme tanıtımı yapılmalıdır.
3.Kesinlikle büyük harf kullanılmamalıdır.

bence satılan parçalar veya bisikletler kaldırılsın

Geri