Scudo Sports

Satış Sonrası Hizmet

Tepki
25
İsim
Mesut
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Evet arkadaşlar , daha 35 günlük bisiklette yaşadıklarımı biraz anlatayım;

Bisikleti kuran kişilerde sele borusunu kesecek alet bile yok. Yani daha kurulum aşaması bile organize edilememiş. Sonra seleyi takacak ama acaba seleye bişey sürmesi gerekir mi, acaba sürmese mi, sürünce silip öyle mi yerine taksın falan böyle bir haldeler. Abi hayatında ilk kez sıfır karbon bisiklet almışsın, yerli bir markanın başarılı bir modelini aldığından için rahat edecek ama durum böyle olunca tırsıyor insan. Ben de sonuçta karbon kadro uzmanı değilim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bu işin ustası olacak adama gösteremem neticede. Neyse bir şekilde halloldu bu konu.

700*23 conti gp 4000 2s lastikler var, daha 300 km'de yanak yırtığıyla selamlaştık. Sağolsun Bayram Bey yardımcı oldu, Allah razı olsun mağdur olmadım.

Sonra sele borusu 1cm kadar indirmek gerekiyordu ama dün seleyi kıpırdatamadık house of bike'da. Karbon olduğu için zorlamak da istemedik. Dedim yine fabrikayı arayayım ama işte aradığında bir yetkiliye ulaşabilene madalya takılması lazım bence. Boşa terminal, hat çekmişler, iptal edip masrafları kıssınlar bence, zaten telefona bakan yok. Neyse sekreter midir bilmiyorum biri çıktı. Dedim "karbon sele, yerinden kıpırdamıyor, nereye götüreyim? ". Kadın bana resmen çocuk bisikleti ağırlık bisiklet satan bir yer önerdi. Abi nasıl güvenip de götüreyim oraya ben. Yani herkes "iş benden çıksın da ne olursa olsun" kafasında. Ben zaten takıntılı biriyim, bi de böyle yarım yamalak iş yapan tipler görünce nevrim dönüyor. Velhasıl bisiklet öyle duruyor, soğudum valla bu işten. Sorun yaşamayayım diye sıfır bisiklet aldım ama her seferinde "bakalım bugün ne sorun yaşayacağız" modundayım.

Scudo
Geri