mudo77
Aktif Üye
- Tepki
- 426
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
benim de aynı şekilde. ürünü alana saygısı yok bunu yapan satıcının kanaatimce. kara listeme bir mağaza daha eklendi sağolun.N11 camgözmotor adlı satıcıdan aldım,geri iade edeceğim sanırım, çünkü böyle şeyler midemi bulandırıyor
İnsan parası ile rezil oluyor,3 kuruş fazlaya sat ama düzgün iş yap kafasındayımdır her zaman.benim de aynı şekilde. ürünü alana saygısı yok bunu yapan satıcının kanaatimce. kara listeme bir mağaza daha eklendi sağolun.
Camgoz adanalidir. Bence kullanmalisin.N11 camgözmotor adlı satıcıdan aldım,geri iade edeceğim sanırım, çünkü böyle şeyler midemi bulandırıyor
Camgoz adanalidir. Bence kullanmalisin.
Kurdela takmasini bekleme, iyi gayet adana standartlarinin uzerinde![]()
50-100 liralik paket. Suriyeli paketlemistir 50lira yevmiye ile. Saati 5 liraya gelir iscinin. 10 paket yapsa saatte. Felaket para![]()
Derdim paket değil,ruble yağlı geldi bana,öyle 0 tertemiz bir ürün değil gibi.İade etmen gereksiz, iş yapan şey karton değil sonuçta. Belli ki sıfır bir ruble bu.
3 kuruş fazlaya sat ama düzgün iş yap kafasındayımdır her zaman
Tam tersi, yağlı olması el değmemiş olduğunu gösteriyor. Paslanmaya müsait ürünler kullanıcıya paketi açtığında sıfır olsun diye ince yağa batırılıp çıkarılır öyle paketlenir. Aynı şekilde zincir veya orta göbek de az miktarda yağlanmış olarak paketlenir mesela.Derdim paket değil,ruble yağlı geldi bana,öyle 0 tertemiz bir ürün değil gibi.
Üzerinde ince bir yağ katmanı olması normal, paslanmaya karşı alınan bir önlem, kullanıma bağlı bi zincir izi v3 yağı varsa durum farklı.Derdim paket değil,ruble yağlı geldi bana,öyle 0 tertemiz bir ürün değil gibi.
Tamam dostum da amazon ile camgözmotor'u bir mi tutuyorsunHaklı olabilirsiniz ama bu tür konularda her zaman özen bekliyorum.Bu bir nevi sana karşı gösterilen saygıyı ifade etmektedir.Misal Amazondan ne alsanız, üründen daha büyük bir kutuya koyup içinide dolduruyorlar.Geçenlerde hem Amazondan hem de HB üzerinden Adanada olan bir firmadan Robot Süpürge aldım.Amazon kolilemiş sarmış sarmalamış 3 günde gönderdi.Diğeri streç filme sarmış sadece,Adana dan Mersin e PTT ile 10 günde gönderdi.Bundan dolayı özen ve ilgi müşteriye saygıyı ifade eder.