Scudo Sports

Satın aldığım ürün paketinin açık gelmesi

mudo77

Aktif Üye
Tepki
426
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar internetten ruble satın aldım ve paket bu şekilde geldi.Ayrıca ruble yağlı bu normal mi?
IMG_20201201_174547.jpgIMG_20201201_174547.jpg

• İnanılmaz
Tepkiler: Aybek Cihan
Scudo
Normal değil.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
@mudo77 dişliler sıfır görünüyor. Deneme amaçlı takılmış veya sıfır bisikletten sökülmüş olabilir. Sıkıntıya sebep olacağını sanmıyorum.
Ancak mağaza sıfır ürün diye satsa bile kutusuz, veya kutusu hasarlı diye bir ibare koyabilirmiş. Satıcı Kartal Bike shop mu? :ssrtcbya:

N11 camgözmotor adlı satıcıdan aldım,geri iade edeceğim sanırım, çünkü böyle şeyler midemi bulandırıyor

N11 camgözmotor adlı satıcıdan aldım,geri iade edeceğim sanırım, çünkü böyle şeyler midemi bulandırıyor
benim de aynı şekilde. ürünü alana saygısı yok bunu yapan satıcının kanaatimce. kara listeme bir mağaza daha eklendi sağolun.

• Beğen
benim de aynı şekilde. ürünü alana saygısı yok bunu yapan satıcının kanaatimce. kara listeme bir mağaza daha eklendi sağolun.
İnsan parası ile rezil oluyor,3 kuruş fazlaya sat ama düzgün iş yap kafasındayımdır her zaman.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve tsgazoz
Camgoz adanalidir. Bence kullanmalisin.
Kurdela takmasini bekleme, iyi gayet adana standartlarinin uzerinde :D
50-100 liralik paket. Suriyeli paketlemistir 50lira yevmiye ile. Saati 5 liraya gelir iscinin. 10 paket yapsa saatte. Felaket para :ssrtcbya:

Camgoz adanalidir. Bence kullanmalisin.
Kurdela takmasini bekleme, iyi gayet adana standartlarinin uzerinde :D
50-100 liralik paket. Suriyeli paketlemistir 50lira yevmiye ile. Saati 5 liraya gelir iscinin. 10 paket yapsa saatte. Felaket para :ssrtcbya:
İade etmen gereksiz, iş yapan şey karton değil sonuçta. Belli ki sıfır bir ruble bu.
Derdim paket değil,ruble yağlı geldi bana,öyle 0 tertemiz bir ürün değil gibi.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@mudo77 takma kafana. Mal temiz. İstediğin model ruble ise, yani ürün doğruysa al kullan. Hem hazır kendinden yağlanmış, daha ne olsun? ;)
3 kuruş fazlaya sat ama düzgün iş yap kafasındayımdır her zaman

Gerçekten böyle olsa Erdoğanlar'dan veya Aktif Pedal, Atek Bisiklet gibi kurumsal ama daha pahalıya satan yerleri terch etmez miydin?
Geri gönderme, parayı iade almaya çalışma, sonrasında tekrar ürün arama zahmetine bence değmez bu durumda.

Tam tersi, yağlı olması el değmemiş olduğunu gösteriyor. Paslanmaya müsait ürünler kullanıcıya paketi açtığında sıfır olsun diye ince yağa batırılıp çıkarılır öyle paketlenir. Aynı şekilde zincir veya orta göbek de az miktarda yağlanmış olarak paketlenir mesela.

Üzerinde ince bir yağ katmanı olması normal, paslanmaya karşı alınan bir önlem, kullanıma bağlı bi zincir izi v3 yağı varsa durum farklı.

Dün fren papucu bugün barendli elcik teslim aldım kargodan, ikisini gönderen yer de adeta elektronik bir alet kargolar gibi göndermişler sağolsunlar. Parasını verdiğim ürünü bu şekilde gönderen esnaf en hafif tabirle net saygısızdır. Uzak durulması gerekir.
Kutuyu da göndermeseydin demiri poşete sar gönder!

Haklı olabilirsiniz ama bu tür konularda her zaman özen bekliyorum.Bu bir nevi sana karşı gösterilen saygıyı ifade etmektedir.Misal Amazondan ne alsanız, üründen daha büyük bir kutuya koyup içinide dolduruyorlar.Geçenlerde hem Amazondan hem de HB üzerinden Adanada olan bir firmadan Robot Süpürge aldım.Amazon kolilemiş sarmış sarmalamış 3 günde gönderdi.Diğeri streç filme sarmış sadece,Adana dan Mersin e PTT ile 10 günde gönderdi.Bundan dolayı özen ve ilgi müşteriye saygıyı ifade eder.

Sonuçta parayı yırtık, eksik gedik vermiyoruz, karşılığında kullanmayacağımız ambalajı dahi olsa da yırtık, ezik, kırık, dökük veya hasarlı değil, parasının karşılığı olan sağlam bir şekilde bize gönderilmesi gerekir. Bir noktaya daha değinmek gerekirse, internetten herhangi bir ürün alırken güvenilir yerlerden almak daha mantıklı. Mesela geçenlerde jant teli alacağım zaman n11'de en ucuz fiyatı veren kartalbikeshop'tu. Direk kapatıp biraz daha fazla verip başka bir yerden aldım.

• Beğen
@mudo77 üzerindeki ince yağ paslanmasın diye sürülen yağ, kullanılmış olduğunun göstergesi değil yani

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN ve mudo77
Haklı olabilirsiniz ama bu tür konularda her zaman özen bekliyorum.Bu bir nevi sana karşı gösterilen saygıyı ifade etmektedir.Misal Amazondan ne alsanız, üründen daha büyük bir kutuya koyup içinide dolduruyorlar.Geçenlerde hem Amazondan hem de HB üzerinden Adanada olan bir firmadan Robot Süpürge aldım.Amazon kolilemiş sarmış sarmalamış 3 günde gönderdi.Diğeri streç filme sarmış sadece,Adana dan Mersin e PTT ile 10 günde gönderdi.Bundan dolayı özen ve ilgi müşteriye saygıyı ifade eder.
Tamam dostum da amazon ile camgözmotor'u bir mi tutuyorsun:komik: Üründe zincir izi vs yoksa kullan, karton kutuyuda çöpe at, işlevini yerine getirmiş.

Benim param ve zamanım kıymetlidir.
İnternet alışverişinde tutarı önemli değil kafam rahat olsun diye her zaman sorunsuz iade yapabileceğim firmaları tercih ederim.
En son çocuklar için 2000 TL aldığım katlanır bisikleti 2 gün kullandık 3.gün bisiklette sorun çıktı ve koşulsuz sorunsuz iade ettik.
Ohhh kafam misss.
Teşekkürler Bikeandoutdoor İstanbul Bisiklet...

Ürünün kullanılmamış olması ve bu nedenden ötürü de iade edilmemesi yönündeki fikirlere saygı duymakla beraber öncesinde belirtilmemiş şekilde alınmış bir hizmetin karşısında itiraz etmeden bu kalitesizliğe ve saygısızlığa tamah edersek o çok gıpta ettiğimiz, öykündüğümüz batı medeniyetlerindeki standartlara erişmemiz maalesef hayal bile edilemez. Ben kullanıcının yerinde olsaydım ürünün sıfır olup olmadığı konusunda bir tereddütüm olmadığını fakat paketleme ve kutunun açılmış olmasının kendime yapılmış bir saygısızlık olduğunu belirtir iade ederdim. Burada tartışılması gereken şey bence bireyin özsaygısıdır.

Ben de ruble aldım bisikletçiden kutu ilk açıldığında ruble üzerinde hafif bir yağ vardı. Ruble ve zincirde oluyor diye biliyorum bence normal bir şey uğraşmanıza değmez.

• Beğen
Geri