Scudo Sports

satılık xc1000(şok fiyat)sadece1aylık!...

straus

Üye
Tepki
6
1ay önce almış olduğum bisikletimi satıyorum. daha üst bir model bir bisiklet alacağım için satıyorum.
hiçbir parçası değişmedi.orjinal hali ile aynıdır!
herhangi bir çiziği yoktur.
çok temiz sadece asfaltta kullandım.
araziye hiç girmedi.
sıfırından farksız sadece:400ytl...
kadro 17.5
irtibat 0535 432 04 63
0544 455 09 43

http://img490.imageshack.us/img490/3969/s3010011ca1.jpg
http://img387.imageshack.us/img387/8700/s3010013qn4.jpg

Scudo
bisikleti almak istedigim ark.ım maalesef beni de üzüp(aynı zamanda mahcup edip) almaktan vazgecti:(xc 1000 sahibi olarak alana hayırlı olmasını diliyorum....

Merhaba,
Ben ilgileniyorum fakat İzmir'deyim.
Kargo ücreti ile ilgili herhangi bir bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Teşekkürler.
Selamlar

AYNI ÜRÜN İÇİN HERGÜN KONU AÇMANIZ İLGİYİ ARTTIRMAZ. BUGÜNKÜ İLANINIZI KALDIRDIM, GESAJINIZIN GÜNCELLENMESİ İÇİN KONUNUZA " İLAN GÜNCELDİR " ŞEKLİNDE MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR. YAPTIĞINIZIN TEKRARLANMAMASI DİLEĞİYLE.............

@alibo

kargo ücretini karşılarım yani otobusle ücretsiz izmire arkadaşımla yollarım sorun olmaz benim için almaya karar verirsen beni ara

@behcetatinc

haklısın benim hatam konuyu bulamadım o yuzden dün gece ekleyemediğimi düşündüm tşk.

Bisiklete talibim. senin için de uygunsa yarın haber verecegim. görüşmek üzere. selamlar

istanbul Bakırköydeyim,
alibo arkadaş vazgeçerse eğer, bisikletine güveniyorsan
ödemeyi bisikleti görüp öyle yapabilirim ancak,
standart xc 1000 kron. ok.
istanbulada gönderebilir misin?
faturasını falanda duruyormu?

ilan günceldir:p...bu bisiklet satılana kadar huzursuzluugm sürücek:( okadar kron arayan wardı,ne oldu yaw**????

Jerry_f sen huzursuzlanma, ben ciddi olarak ilgileniyorum bisikletle ;) Şu sıra Straus'dan haber bekliyorum sadece... Dilerim kısa zamanda güzel bir şekilde alışverişi tamamlarız.
Selamlar

takas düşünmüyorum şimdilik ali bey bisiklete talip eğer alışveriş gercekleşirse bisiklet onun dur diğer tekliflere daha sonra bakıcam her teklifi dinlemeye açığım fakat ilk isteyn vazgecerse

@straus

Merhaba

Çok yerinde bir söz. Çünkü Ali bey 2 gündür bu bisikleti alabilmek için sizle temas kuruyordu.
İnşallah anlaşırsınız, Ali benim tanıdığım bir arkadaşım. Hayırlı olsun.

Sevgi ve selamlarımla.

Kardes Konu Güncelse Konuşalım Alıcıyım :D

takas ve parça satışı düşünmüyorum ali alıcı gibiydi ama ödemede bir sorun var gibi ilan güncel dir.

:eek: Arkadaşlar hala alıcıyım. Bir yanlış anlaşılma olmuş :( Sorun yok

Geri