Scudo Sports

Satılık Uygun Fiyatlı Kask Kameraları

nikto

Aktif Üye
Tepki
210
Arkadaş bildiğiniz gibi uzun yolculuklarda Kask Kameram ile çektiğim görüntüleri yayınlıyorum internet sitemde. www.geziyorum.net

Bir arkadaşım ile ortak yurtdışından getirtiğimiz elimizde yaklaşık 6-7 adet Kask Kamerası var. Kamera Samsung ve Benim kullandığım model. Islanmaya dayanıklı. Kask ve bisiklete monte ediliyor. Şarjı iyi gidiyor. Çekim kalitesinen örnekleri ise değişik hava durumlarına istinaden (KAPALI, AÇIK vs)

Macera yarışlarınızda kullanabilirsiniz. Gezilerinizde. Foto çekmek, SD card ile MP3 çalar, ses kayıt cihazı olarak da mümkün. Çok hafif ve Küçük.

Cihazın en önemli özelliği titreme yapmamasıdır. Yani Frame/saniye çok yüksek orandadır. Kask Kameralarından en önemli özellik budur.

Kaydettiklerinizi Youtube yada benzeri sitelere aktrabilir ve paylaşabilirsiniz. Şu anda gittigidiyor.com sitesinde benzer ürünler 500-750 YTL arası satılıyor. Biz ise 420 YTL ye sizlere sunuyoruz.

Ürünler Sıfır Kutusunda. Daha fazla bilgi almak için bana emretok@yahoo.com adresimden ulaşınız ya da ozel mesaj atınız.

ÖRNEK VİDEOLAR (Küçük ve net olmayan çözünürlüktür, WEB'e upload edilmesi için bu şekilde çektim.)
(link)
(link)
(link)

Miniket - Sports Cam Doğa ve Spor Meraklıları için Kamera Bellek Kapasitesi : 1 GB MPEG4 (720x576/25 kare/sn)
- Doğa ve Spor Meraklıları için Kamera
- Cep Boyutunda Lastik Kaplama Gövde
- Bellek Kapasitesi : 1 GB (512 MB'da olabilir teyid edeceğim) Ayrıca SD Kart ile arttırılıyor.
- MPEG4 (720x576/25 kare/sn )
- Optik 10x Dijital 100x Zoom Lens
- 800K Piksel CCD
- 2.0 " Optimum Görüş LCD Ekran
- Belleğe Kaydedilecek JPEG Ölçüsü SVGA (800x600)
- Memory Stick PRO Yuvası
- EIS ( Elektronik Görüntü Sabitleyici)
- 6 Çoklu Fonksiyon: Film, Sabit Resim, MP3, Ses kaydedici, PC kamera, Depolama
- USB 2.0
- Uç Noktadaki Adrenalin Sporları İçin Kamera Modülü
- Eller- Serbest Konumunda En iyi Çekim İmkanı
- Nem ve rüzgar Korumalı
- 320K Piksel CMOS

Ürünün Fotoları :

http://www.puromtb.com/Portals/16/img_pmtb-prod_camSamsung4.gif
http://thekneeslider.com/images/B0007QN8AG.01._SCMZZZZZZZ_.jpg
http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/camcorders/samsungsportscam.jpg

EMRE TOK
www.geziyorum.net

Scudo
İlan günceldir, Pazarlık az da olsa vardır.

bende böyle bişi arıyordumama bisiklete para harcadığım için su an alamam ancak almaya karar verdiğim an size haber veririm

Çok güzel makine.
Saniyedeki kare oranı iyi olmasa bile bu boyutta kask kemeriyle beraber bir kamera bile çok hoş da size hayırlı işler :(

Sercan arkadaşımız kullanıyor.Bir çok çekim yaptık bununla.Gerçekden çok güzel bir kamera.Çok güzel görüntü sağlıyor.Makinanın en azından 1gb ı desteklediğini biliyorum.

Arkadaşlar;

Rakamı pazarlıkla biraz daha aşağı çekebilirim. Bilgilerinize
emre

CİHAZI SONUÇTA GÖRMEK LAZIM.FATURALIMI YADA GARANTİSİ NEDİR YADA YOKMUDUR.

abd den gelmiştir. sıfırdır kutusundadır. garantisi tabiiki ABD'den geldiginden yoktur. Bende kanadadan 3 sene once aldım 15 gezi 20den fazla yarısta kullandım. Gercekten cok kullanıslı darbeye toza ve suya dayankılıdır. gormek isteyenler için emretok@yahoo.com
saygılar Selamlar
EMRE

Geri