Scudo Sports

---satılık uygun fiyatlı kadro ve parçalar---

mtbiker

Forum Demirbaşı
Tepki
47
İsim
Erdi
Bisiklet
Scott
arkadaslar resımlerde gördugunuz parçalar satılıktır

deore lx arka aktarıcı : ufak tefek çizikleri var çalışması sorunsuzdur

deore arka aktarıcı: ters yaylıdır çizik mevcut çalışması sorunsuzdur

amoeba scud alumınyum gidon: çiziksizdir(elcik takılan yerlerde boyası silik)58 cm uzunlukta 25.4 çapındadır

amoeba hussar gidon boğazı:boyasında ufak tefek sıyrıklar var ama öyle gözebatar bi yanı yok

amoeba scud karbon gidon: aynı gidonun karbonudur yazısında hafif bi silik var onun dışında sorunsuzdur

amoeba scud karbon gıdon bogazı: çiziksiz ve sorunsuzdur.

amoeba scud karbon barendler: çizik mevcut onun dısında sorunsuzlar

schwalbe jimmy 2.0 lastikler kesınlıkle sıfırdır resımlerde tozlu cıkmasının nedenı depoda yatıyor olmasıdır

sedona 721 kadro: boyası sarıydı gıcık oldugum için kazıdım kırık çatlak vs hiçbir sorunu yoktur kadro sele borusu kelepce dahil 75 liradır 17 inçtir

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

amoeba alumınyum gidon: 20 tl
amoeba karbon gidon: 30 tl
amoeba karbon bogaz: 35 tl
amoeba hussar bogaz: 10 tl
amoeba scud karbon barent: 20 tl
shimano deore aktarıcı : 30 tl
shimano deore lx aktarıcı: 40 tl
schwalbe jimmy lastıkler : 30 tl
sedona 721 kadro: 75 tl

not: arkadaslar özellikle "özel msj yoluyla" ulaşırsanız cok daha cabuk ve net cevaplar verebilirim hepinize iyi forumlar:)

Scudo
ilan gunceldir arkadaşlar

bu arada yazmayı unutmusum kargo alıcıya aittir arkadaslar :)

scud barentleri alıyorum.öm attım.

@mtbiker

msn mi kullanamıyorum.öm ile görüşelim.ama mesaj kutun dolu.öm atamıyorum.

bi yanlıslık var galıba msj kutum bombos :)

çok özur dılerım ya giden kutusu doluymus cok pardon sımdı yazabılırsınız:)

barentler tarafımdan alınmıştır.

arkadaslar karbon gidon ve bogazda satılmıstır dıger parcalar ıcın ılan guncel:D

@mtbiker
Iyi gunler,

LX arka aktarici ne kadar kullanilmis durumdadir? Parca uzerinde herhangi bir parca degisimiz tamirat v.s. olud mu?

Bilgi icin tesekkurler

@Yener ER

merhabalar abı aktarıcı 6 7 ay kadar kullanıldı ilk taktıgım zamanlar iyi sıkmamışım o makaraları tutan vıdalar açılıp parcaları yollara saçılmıstı:D makarayı bulamadım gıdıp yenısını taktım oda sorun diil zaten onun dışında delişen eden yok:)

arkadaslar karbon parçalar alumınyum gidon ve lx aktarıcı satılmıstır kadro deore aktarıcı ve schwalbe lastıkler için ilan güncel

bu kadroya talibim ucuz bi mtb ayaklandırmayı düşünüyorum özele yazdım:in: :in: bu kadroya beyaz boya iyi gider diyorum :rolleyes:

ama 17 inç gibi durmuyo bu ya diğer resimlerini gördüm 15 gibi

ya çok özür dilerim 16 inç miş kadro daha dorusu aynakol göbegının ortasından sele borusu kısmının sonuna kadar 41 cm tekrar özür diliyorum

üst boru ve alt boru ölçülerini de yazarsanız çok iyi olur bir de bu 41 cm "sele borusu kısmının sonuna kadar " derken başlangıcıdır değil mi ? sele kelepçesinin oraya kadar yani ?

lastıklerın durumu hakkında bılgı verırmısınız kac km kullanıldı fıyat vs

Geri