Scudo Sports

Satılık uygun fiyata 18-19-20 inç Mtb kadro arıyorum!

Tepki
22
boyum 1.80 kilom 85 sporcuyum. Bisiklet toplamak istiyorum ve bana temiz uygun fiyata 2.el kadro lazım acilen...Bütçeme göre bisiklet toplayacağım hayırlısıyla.

Kadrolar: Sedona, Kron ,Trek, amoeba hussar, Cro moly, Geotech, Specialized varsa her hangi biri olabilir.....
MTB kadro 17-18-19-20 inç + furş takımı ve sele borusu + v-fren ve disk fren uyumlu olmalı..
Ayrıca kadronun yanında Suntour Xcm hidrolik Kitlemeli maşa yada dart modeli 2.el temiz maşalar arıyorum.
2.el düzgün çalışan herhangi bir sorunu olmayan Komple vites seti(ruble,zincir vites ve fren kolları,ön ve arka aktarıcı)komple seti olan arkadaşlar varsa bana iletsin lütfen.

Scudo
salcano ng 303 kadro var 18 inc beyaz tertemiz hiç çiziği yok yanında ritchey marka furş takımı,kadro kulağı ve sele kelepçesi var.Fiyat olarak 200tl kargo benden sıfır gibi olduğu için o kadar istiyorum.İstersen görüşelim

elimde geotech expert kadro var 18 inc

daha roch shox dart3 maşa var

shımano deore jant seti var siyah renk sorunsuz ve temizdir

hepsine 260 tl yada 250 tl istiyorum

msnem serca_gs_12@hotmail.com

Corratec xvert S 0.1 var 17" isterseniz görüşelim.

18" Mosso Exquisite Var. Hiç Kullanılmamış. Paraya İhtiyaç Oldugu İçin Satılık.
XCM Mlo Maşa Var. Beyaz Renkte.
Acera : Arka Otomatk - Ruble - Zincir - FrenVtes Kolu - Fren Bacak Ve Pabuçları - Aynakol 2. El 2Aylık Kullanıldı. 11 nisanda Alındı Siyah Renkte.
Arka Otomatkte Asansörden İndirirken Oluşan Çizikler. Aynakol'da Yaslamadan Dolayı Oluşan Bir Kaç ufak Çizik Mevcut.
Renkleri Siyahtır.
İlgilenirseniz Resimlerini Yolluya Bilirim.

@Emirhan Atasöz

resimlerini ve fiyatlarını yollayabilir misiniz....hepsinin fiyatını tek tek yazarsanız benim için iyi olur . ona göre liste yapacağım.. İlginiz için Teşekkürler...

Geri