Scudo Sports

Satılık Üst ve Orta Seviye Parçalar

Gidon ve gidon boğazı da satılmıştır. Kalan malzemeler için satış günceldir.

Scudo
Sele ve sele borusu da satılmıştır arkadaşlar.

hasan mesajını aldım okeylıyorum öm atamıyorum kutun dolmuş senden son rıcam pazara kadar bir şekılde aldığım urunun resmını gonderırsen eft hesabına gecmeden bır bakmış olurum içimiz rahat eder.şimdiden teşekkurler.resımlerı buradan da yollıyabılırsın ımaj ıle ugrasmayım dersen ferhatkose77@hotmail.com adresınede yollıyabılırsın.

Kadro ve aynakol da satılmıştır arkadaşlar.

Ruble, zincir, pedal ve jant seti için ilan günceldir. Ayrıca isteyen arkadaşlar varsa elimde cranckbrothers 5050 pedallar vardır. Bakıma ihtiyaçları var fiyat 20TL birde ZAC2000 Beyaz jant seti var deore göbek CL taiwan tel ve tel başları 36 deliktir. Göbeklerin değişmesi gerekir ömürlerinin sonuna doğru gelmekteler fiyat 60 TL.

dostum özel mesaj attım dün akşam okudun mu? telefon da edıyorum ıkı gundur acmıyorsun. aynakol satışını benım ıcın yazdıysan önce mesajı oku derim. ben sıfır aldım dun itibariyle bilgilerine.

@M.Burak KARADAĞ

Arkadaşlar cüzdanımı kaybettiğim için parayı gönderemiyorum.Yakın zamanda da o parayı bulmam zor.Arka aktarıcı yeniden satıştadır.

Kardeşim iYi günler Kadro satılmamışsa ben onu 1 aya kadar alıcam
bana rezerve edermısın daha yenı ıse gırdım 1 aya kadar para tamam olur eger sanada uyarsa 1 ay kadar rezerve edersen ben alıcam hadı iyi günler

ikimizde izmirde oturuyoruz bi ara görüşüp konuşalım bu arada benim yaş 17 tel:05072721576

@burak çaylak

kardo satılmış diyor okumadın galiba. 1-2 mesajı üstte hemen.

@darkness_

aynakolda satılmış dıyor benımle 2 gun once anlaşmıştı aynakol ıcın tamam dedık. pazartesı ben parayı yatıracaktım o urunu gonderecektı. 2 gundur telefon ıle arıyorum acmıyor öm atıyorum cevap yok. bugun bır baktım aynakol satıldı dıyor. eger benım ıcın dedıyse ben sıfır aldım dun ıtıbarıyle haber de vermeye calısıyorum ama bır turlu ulasamıyorum ne cepten ne burdan. eger satıldı dıye bana yollarsa yarın seyret komediyi :)

kadronun bir kaç resimini katabılırmısın ?

yazdım ama kadro satılmıs

hocam elındekı kalan parçaları toplu halde veya satılanları satıldı dıye işaretle istersen

Arkadaşlar işim gereği çok çok yoğun olduğum için bazı saatlerde internete giremiyorum telefonlara da cevap veremiyorum. Telefonla ulaşan arkadaşlar lütfen sms yollasınlar dönüş yapılacaktır. Elimde kalan parçaların son listesini vereyim:

XCR100D jant seti, ZAC2000 Jant seti, Wellego m142 pedal, cranckbrothers 5050 pedal, Slx Shadow arka aktarıcı, Slx Ruble, XT Zincir, Alligator Rotor adaptörleri sarı renk.

Bunun dışındaki parçalar satılmıştır. Liste hergün buradan güncellencektir.

Parçalar güncelliğinikorumaktadır arkadaşlar.

Arka aktarıcıya ve kollara yetişemedim =( Bir an olsun kaçırmazdım !!

Arka aktarıcı hala satılık.

Geri