serkan gönülden
Üye
- Tepki
- 27
Öncelikle Merhabalar..
Parçaları satmamın sebebi Askere gidiyor olmamdır.
Parçalarda hiçbir sorun yoktur, jantların akordları yapılmış frenlerin yağları değiştirilmiştir.
XT Arka attırıcı ve eski modeldir, çalışmasında yine hiç bir sorunu yoktur. sadece küçük çizikleri vardır.
Fiyat = 70 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
Shimano Deore Ön aktarıcı henüz 4 5 aylık filandır, çalışmasında bi sorunu olmayıp temiz ve çiziksizdir.
Fiyat = 30 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
(link)
Deore XT ST-M775 Frenler. Temizdir çalışmasında hiç bir sorunu yoktur. Ufak tefek çizikleri vardır..
Balatalarının %15 i erimiştir taş patlasın.Yağları 1.5 2 ay evvel değitirilmiştir. 3x27 vitestir.
Fiyat = 400 TL
(link)
(link)
(link)
XT aynakol, eski model aynakollardandır ve yaklaşık 1 yıllıktır. Dişlerindede yenme aşınma gibi fazla bi problemi yoktur..
Fiyat = 250 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
(link)
XT ruble. Zincir ruble yaklaşık onlarda en fazla 1 yıllıktır dişlerinde pek aşınma yoktur.Rubleyi alana zinciri hediye vericem..
(link)
(link)
XT göbekler center lock.Alexrims Çemberli jant seti. Göbeklerde 1 yıllıktır aldığımda sıfırdı diğer parçalar gibi. Jantların akordlarını yeni yaptırdım ve kenarı kaldırdım. Üzerindeki teller Taiwan'dır.
Çemberlerinide elcikler ve maşa beyaz olduğu için beyaza boyadım. Diskler ve lastikler jant setine dahil değiller.
(link)
(link)
(link)
(link)
Larsen TT 26x10 lastikler. Yaklaşık 4 5 aylık ve dişleri yenmemiştir.
Fiyat = 110 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
Sr Suntour Epicon maşa. 100mm 2011 model ve hiç bir çiziği bile yoktur.Sadece Epicon'un P ve C arasında bi çizik var kücük oda.
Yaklaşık 5 6 ay kadar kullandım ve 1 kere araziye girdi..
Fiyat = 340 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
(link)
Hem normal hem spd pedal. Markası shimano ağırlıklarını bilmiyorum, rulmanlılar. Çizikleri dışında hiç bir sorunu yoktur5 6 ay kullanılıp kenarı koyulmuştur.
Fiyat = 25 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
Aktarıcılarda,Zincir & rublede,aynakolda şuan üzerinde hiç yağ kir pas yoktur.
Yağ temizleyici sprey ile güzelce temizlenmiştir.
Kargo kesinlikle alıcıya aittir. Telefon numaram:0536 407 82 87
Mail adresim ise : themanyhack@hotmail.com
Serkan Gönülden Saygılar.. Bir yanlışım varsa kusuruma bakmayın
Parçaları satmamın sebebi Askere gidiyor olmamdır.
Parçalarda hiçbir sorun yoktur, jantların akordları yapılmış frenlerin yağları değiştirilmiştir.
XT Arka attırıcı ve eski modeldir, çalışmasında yine hiç bir sorunu yoktur. sadece küçük çizikleri vardır.
(link)
(link)
(link)
Shimano Deore Ön aktarıcı henüz 4 5 aylık filandır, çalışmasında bi sorunu olmayıp temiz ve çiziksizdir.
Fiyat = 30 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
(link)
Deore XT ST-M775 Frenler. Temizdir çalışmasında hiç bir sorunu yoktur. Ufak tefek çizikleri vardır..
Balatalarının %15 i erimiştir taş patlasın.Yağları 1.5 2 ay evvel değitirilmiştir. 3x27 vitestir.
Fiyat = 400 TL
(link)
(link)
(link)
XT aynakol, eski model aynakollardandır ve yaklaşık 1 yıllıktır. Dişlerindede yenme aşınma gibi fazla bi problemi yoktur..
(link)
(link)
(link)
(link)
XT ruble. Zincir ruble yaklaşık onlarda en fazla 1 yıllıktır dişlerinde pek aşınma yoktur.Rubleyi alana zinciri hediye vericem..
(link)
(link)
XT göbekler center lock.Alexrims Çemberli jant seti. Göbeklerde 1 yıllıktır aldığımda sıfırdı diğer parçalar gibi. Jantların akordlarını yeni yaptırdım ve kenarı kaldırdım. Üzerindeki teller Taiwan'dır.
Çemberlerinide elcikler ve maşa beyaz olduğu için beyaza boyadım. Diskler ve lastikler jant setine dahil değiller.
(link)
(link)
(link)
(link)
Larsen TT 26x10 lastikler. Yaklaşık 4 5 aylık ve dişleri yenmemiştir.
Fiyat = 110 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
Sr Suntour Epicon maşa. 100mm 2011 model ve hiç bir çiziği bile yoktur.Sadece Epicon'un P ve C arasında bi çizik var kücük oda.
Yaklaşık 5 6 ay kadar kullandım ve 1 kere araziye girdi..
Fiyat = 340 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
(link)
(link)
(link)
Hem normal hem spd pedal. Markası shimano ağırlıklarını bilmiyorum, rulmanlılar. Çizikleri dışında hiç bir sorunu yoktur5 6 ay kullanılıp kenarı koyulmuştur.
Fiyat = 25 TL ( pazarlık payı vardır )
(link)
Aktarıcılarda,Zincir & rublede,aynakolda şuan üzerinde hiç yağ kir pas yoktur.
Yağ temizleyici sprey ile güzelce temizlenmiştir.
Kargo kesinlikle alıcıya aittir. Telefon numaram:0536 407 82 87
Mail adresim ise : themanyhack@hotmail.com
Serkan Gönülden Saygılar.. Bir yanlışım varsa kusuruma bakmayın