Hüsnü Deniz Kalaycı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 184
- İsim
- Hüsnü Deniz Kalaycı
- Bisiklet
- Scott
Arkadaşlar bir kaç ay önce forumdan değerli bir arkadaştan almış olduğum tur bagajını kullanmadan satıyorum kullanmaya fırsatım olmadı şimdide nakite ihtiyacım var ve satmak zorundayım. sıfırı erdoğanlar bisiklette 20 euro olarak belirtilmiş ben 2.el olarak 35 TL'ye aldım üstüne reflektör taktım aldığımda üstünde gelen sele kelepçeside duruyor bu bazı kadrolarda vida yerinin olmadığı düşünülürse iyi bir özellik
Bagajın tek sorunu bir bacağı diğerine göre biraz önde ama gözle bakıldığında bile belli olmuyor ben daha bugün fotoğraflarını çekerken farkettim
neyse ben fotoğraflara geçeyim...
(link)
(link)
(link)
Tekrar söylüyorum bagajı ben kullanmadım benden önceki sahibi de yalnızca 2 turda kullanmış ve bu bacaklardaki eğriliğin kullanışa bir etkisi yok. Ben size erdoğanlar bisikletteki linkini vereyim ordan bakabilirsiniz teknik özelliklerine
(link)
ulaşmak isteyenler için telefon numaram 05356632650
mail adresim alo_hdk@hotmail.com
(link)
(link)
(link)
Tekrar söylüyorum bagajı ben kullanmadım benden önceki sahibi de yalnızca 2 turda kullanmış ve bu bacaklardaki eğriliğin kullanışa bir etkisi yok. Ben size erdoğanlar bisikletteki linkini vereyim ordan bakabilirsiniz teknik özelliklerine
(link)
ulaşmak isteyenler için telefon numaram 05356632650
mail adresim alo_hdk@hotmail.com