Scudo Sports

Satılık Trek 4300 16.inç xc bike

Ahmet Çakır

Aktif Üye
Tepki
38
selam arkadaşlar elimde bulunan trek marka bisikletimim satıyorum satma nedenimi soracak olursanız kullanmaya vakit kalmadığından dolayı şimdiden alacak olan arkadaşıma hayırlı olsun dileklerimi sunarım .
trek 4300 16.inç
Aynakol ve ön arka aktarıcılar shımano xt
jant seti : göbekler : shımano lx , çemberler rigida arles 36 delik , tel specıal .
dış lastikler : continental ama modelleri farklı
maşa : rock shox duke sl ( arkadaşlar maşa sorunlu)
gidon boynu : vitra gidon da zoom
furç takımı necco renkli metalik kırmızı
fren kolu tektro quartis
pedallar spd shımano pd 737 modeli
sele extreme kompenet , sele borusu trnanzx:)
fiyat olarak : 600 ytl pazarlık payı vardır.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

arkadaşlar ktm den sadece kadro satılıktır 17 inç ve fiyatı da 250 ytl

(link)

(link)

Scudo
kardeş özel mesaj attım

hayırlı satışlar ahmet abi param olaydı da alaydım.Arkadaşlar bisiklete ihtiyacı olanlar hiç kaçırmasın ucuz ve masrafsız:D:D

slm arkadaşlar parçaya ihtiyacı olan arkadaşlara trek bisikleti parça halinde satabilirim istediğiniz parçayı yazın fıyatını yazarım bende :D

slm sayın enes arkadaşım sorun maşayı bakım için sökerken ben sol hava contasını kırdım ikinci el arzalı dük aradım yapmak için arzalısına çok istedıler ben de uğraşmadım yay uydurdum bıtana çalışıyor ama yaylanınca dıbıne vurur gibi oluyor ama harıcınde bisorun yok isteyen olursa çok uygun fiyata bırakırımbu arada ben de ulu beyde askerlık yapmıştım çok özledim orduyu kendıne ii bak bay

@Ahmet Çakır

Bende iki sene Adana'da okumuştum ;) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir arkadaş için sormuştum. Aradığı kriterlere yakın bir bisiklet. Eğer ilgilenirse sizinle irtibata geçeceğim ;)

Slm kardeş gidon boğazı, gidon en son kaça bırakırsın? Artı maşanın fiyatını? lastiklerin capını vede özelliklerini yazarsan özelden senınle aliş veriş yapabiliriz ya da toplu bır liste cıkar bana parcalar hakkında bana uygun olanı anlaşirsak alırım kardeşim... Senden haber bekliyor olcam...

slm gidon ve boğazı son 30,00 ytl olur maşa 90,00 istersen bisikletin sadece ön arka dişlive ön arka aktarıcılarını satım geri kalanı komple 450,00 ytl bırakırım gösterdiğin ilgiye teşekkürler by

Geri