Scudo Sports

Satılık Trek 3900(Full LX)

Scudo
vay be bu bisiklet bu fiyata bedava zaten sadece vites setini toplasan o fiyatı aşıo bedavaya verio.Param olsa hiç düşünmeden alırdım

ben almak istiyorum peşin 600 ytl veriyorum ok dersen bana ulaş lütfen bir mesaj at ben genelde iş de oluyorum ancak akşamları bakabiliyorum mesajlarıma eyer ok diyorsan ben talibim kardeş haber bekliyorum bye

4 gun sonra derken bisikleti aldiktan 4 gun sonra deil carsamba gunu alabilrim ancak bisikleti 700 milyon param var su an onu tasirken filan 25 harcarim heralde harcamazsam 680 685 olur bu arada :D

teklif olarak sunulabilir ama fiyatı öldürmenin bi anlamı yok o yüzden benim içinde komik bir durum..gerçi bu bisiklete 500 YTL yazsan 300'e verirmisin diye sorarlar..teklif yaparken de lütfen ciddi olalım..arkadaşın verdiği fiyat zaten yeterince makul pazarlık yapmanın anlamı yok..

ehehe bu bisiklet için komik bi rakam kaçırılmaması gereken 1 bisiklet!!

Arkadaşlar kesinlikle kaçırılmayacak bir bisiklet eğer benimkini toplamasaydım ben bunu bile alır amacıma uygun yapardım.O kadarda temiz emin olabilirsiniz.Ciddi düşünen arkadaşlar özel mesajla benle(emirhan) ya da freestyler (metin) le irtibata geçerse memnun oluruz.

Geri