Scudo Sports

Satılık Tchibo Marka Kablosuz Bisiklet Bilgisayarı

Gokalp Gokmenler

Forum Bağımlısı
Tepki
346
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar 2011 Nisan ayında alıp yaklaşık üç ay kullandığım Tchibo marka bisiklet bilgisayarımı artık ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Ürün kablosuzdur. Hız göstergesinin yanısıra, sıcaklık, toplam KM, ortalama hız, yakılan kalori, yol katedilen süre, gibi daha birçok özelliği bulunmaktadır. Ürün ilk alındığı gündeki hali ile (iki adet pili, alıcısı ve direksiyon ve maşaya sabitlemek için olan aparatları ile beraber satılıktır. Ürün İstanbul-Kadıköy bölgesinde elden teslim alınabilir, bunun haricinde kargo ile yapılacak gönderilerde kargo ücreti alıcıya aittir. Fiyatı pazarlıksız 30 TL dir.

(link)
(link)

Scudo
aynısı bende de var bir tane de yol bisikleti için istiyorum sadece aparatlarını kullanmak için. ama istediğin fiyat sıfır fiyatı 20 ye ver kadıköyden elden teslim alıyim?

Ürünün sıfırının fiyatı benim istediğim fiyattan daha yukarıda bir fiyattı. Zaten bu ürün Tshibo mağzalarında çok kısa bir süre satışta kaldı ve aylar önce tükendi, yani piyasada sıfırını bulabilme imkanı yok. İlan günceldir.

@Gokalp Gokmenler
ben geçen sene sıfırını 22.90 a aldım bu sene de 32.90 a satıldı mal senin istediğin fiyata satarsın tabii ben sadece teklif verdim. hayırlı satışlar..

Geri