Scudo Sports

Satılık-Takaslık Psp.

qatrio

Aktif Üye
Tepki
58
Evet arkadaşlar elimde bulunan ve en azınan 6 aydır hiç kulanılmayan sony psp (fat) aleti satmak istiyorum. psp(kutulu)+bileklık kılıf+1gb orjinal sony hafıza kartı :180 bunların yanında satılık Psp GO!cam var ülkemizde çok bulunmayan bir ürün japonyadan getirmiştim ürünü bu ürün pspnizi video ve resim kaydedici yapar skype ile göruntulu konusmada mevcut bu kameranın fiyatı ise :50 fiyatlar gayet uygun pazarlık yok takas street ürünleri ile olucaktır saygılar..

RESİMLER:

(link)

(link)

Scudo
yanı sade kamera satılıkmı bıde hepsı bırden ne kadar olur son fıyat

hepsi 220 olur usta. sana. kamerada satılık aynı zamanda .

hakkaten yahu modeli nedir? çizik vs. var mı? firmware sürümü nedir?

psp fat modeldir.. psp-1001 en en son fiyatım 170 alıcı kargoyu karşılar...
STREET KADROSU İLE TAKAS OLUR HEPSİ PSP+1GB KART + GO!CAM : VEYA KRON XC1000 16' +PSP +GOCAM +1GB KART İLE TOPLU BİR STREET BİSİKLETİ OLUR . SAYGILAR.

güncel tum soruşarın cevabı fat tır temızdır versiyonu özeldır kopya oynatır. teknosada bakıma girmiştir :) street ürünleri takas secenekleri kadro maşa gidon vs ola bilir saygılar.halan güncel..

fıyat sondur 1 ytlye bıle talip olunabilir..güncel

arkadaslar pişman olmazsınız... kendisini daha önceden regamers/streetgamer gibi konsol üzerine olabilecek en iyi sitelerden tanıyorum...
bulabileceğiniz en iyi fiyat bu kadar aksesuarla beraber...

ayrıca
Playstation tarihinin en iyi oyunu olan gran turismo bu konsola da çıkmıştır.
ayrıca
dirt2
motostorm
ve yakın tarihlerde assassins creed 2 de çıkıcak
vede tabiki bir platform oyunu olan ve özgün tarzıyla LİTTLE BİG PLANET!!! çok eğlencelidir ki sabırsızlıkla bekliyorum...

kısaca alırsanı z mutlu olursunuz.
qatrio dan alırsanız dahada mutlu olursunuz. çünkü yanında dolu aksesuar veriyor:D:D

ayrıca üzerinde wierless var yani internet olan biyerden internete girebilirsiniz ben alt komşumunkini kullanıyorum:D:D:

saol güvenç psp gitti sadece gocam kaldı duro ile takas ettim

Geri