Scudo Sports

Satılık TACX ECO TRACK T1025 Roller... Tertemiz...

Tepki
11
Selamlar...

Binbir hevesle alıp bi türlü kullanamadığım, oldukça temiz ve az kullanılmış rollerimi satıyorum.

İşte resimler:

(link)

(link)

Fiyat: 160 YTL

İletişim: nuyamaner@yahoo.com (lütfen mail atınız)
İstanbul içinde uygun bir yer olmak kaydı ile elden teslim yapılabilir.

Scudo
@bisikletcanavari

"Bisikletforum.com da özel mesaj gönderebilmek için enaz 50 mesajınız olmalıdır.. Sizin şu andaki mesaj adediniz 26 dir."

Gibi bir ileti alıyorum o yüzden profilinizde gördüğüm "bisikletcanavari@hotmail.com" mail adresinize mail attım. Dilerseniz nuyamaner@yahoo.com adresine başlıklı olarak boş bir mail atarsanız dönüş yapabilirim.

Kazasız sürüşler.....

"Sdweer" dikkatine!! Ayrıca moderatör arkadaşlarım da ilgilenirse sevinirim. Aşağıdaki ileti yeni üyelerin forumu kullanamayacağı demek mi oluyor?

"Bisikletforum.com da özel mesaj gönderebilmek için enaz 50 mesajınız olmalıdır.. Sizin şu andaki mesaj adediniz 29 dir." iletisi alıyorum. bu yüzden cvplayamıyorum. nuyamaner@yahoo.com adresinden haberleşmemiz mümkündür.

Evim üsküdarda. haftasonları ve haftaiçi akşamları 7:30dan sonra müsaitim gelip görebilirsiniz.

"atbabacan" adlı üyeye satışı yapılmıştır. Konu kapatılabilir.

İyi günlerde kullanması dileğiyle....

kargo elime ulaştı 2 gün önce. dün deneme fırsatı buldum. ilk roller tecrübem olmasına karşın sanırım gayet başarılıydım :)
Teşekkürler.... Çok işime yarayacak..

Geri