Scudo Sports

Satılık Specialized Kadro

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
348
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Scudo
ömer harika bir kadro 19" olsa bu bendeydi şimdi yanında verdiklerinde cabası üstelik ...boy 1.90 be hemşo napayimm

@Bülent ÖZER

Aynı fikirdeyim. Kadroyu büyütemezmiyiz :D (18" de olur :))

Hımm maşallah hemsom :) sele boyu bu arada 40 cm .. Ve cok hafif .. Boya gelir senin ama üst boru uzunlugu kısa kalır tabi .. Saglık olsun be hemsom , yeni specialized lar türkiyeye girince bulursun insallah ..

tam istediğim marka ve modeli.ama bana çok küçük.ömer kaçmazdı bu fırsat ama ne yapalım artık.

Agırlık tek kadro kulaksız ve pivotsuz sitede 1352 gr yazıyor .. fakat bizim tarttıgımız pivot ve kulak 1600 gr civarında bişey geliyor (tabi bu tahmini bi agırlık ).. Gerci tek kadro olarak hic tartma fırsatım olmadı ..

http://img510.imageshack.us/img510/3844/qwqyl5.jpg

Fiyat iyi gibi. Aslında kaçırılmayacak bir fırsat belki de, ama 1600 biraz ağır geldi bana. Bir de düz maşası olması çok iyi, tek olarak düz maşayı satmayı düşünürseniz fiyatı ne olur acaba? Bir de sele borusu ölçüsünü ve ağırlığını yazarsanız iyi olur. Hayırlı satışlar.

Sele borusu 27.2 3D lite weyless 400 mm 300 gr yanlıs hatırlamıyosam .. 300 mm liği 250 gr dı cunki ..

Düz maşayı çok zor buldum .. 30 a bırakırım ..

Fakat yanında verdiklerim 500 ytl ye dahil olanların hepsini kullanmadıgım için veriyorum .. Yani easton bogaz vitra gidon , zaten kadro satılırken mutlaka sele borusu ve kelepcede verilmeli , xtr ön aktarıcı furs ve maşa bunlar komple 500 ytl .. ;)

Eger bu parcalardan herhangi biri satılırsada fiyat pek fazla düşmicektir .. Alan olursaki görüşmeler var bu fiyata baya bi parca hediye gitmis olucak ..

Geri