ahmet göçmen
Üye
- Tepki
- 0
arkadaşlar ben bisiklet işinden pek anlamıyorum.
geçen ilkbaharda spor maksadıyla bir bisiklet almak istedim ve adana'da bir bisikletçiye girdim.
oradan bisikletçinin önerdiği amoeba hussar 16" bisikleti satın aldım (700 tl civarı)
ancak bisikleti toplamda 20-30 km dahi kullanmadan apartmanın içinde kilitli halde iken tekerlekleri ve selesi (çok şık bagaj aparatı da dahil) çalındı.
bunun üzerine bisikleti eve çıkardım ve tekerleklerini yeniden almadım.
gördükçe sinirlerim tepeme çıktığı için tamamlasam da soğuduğum için severek binemeyeceğimden dolayı satmak istiyorum.
dediğim gibi parçalarından pek anlamam tekerlekleri ve selesi hariç tüm parçaları tamdır. (kadro, shimano vites, fren-balata, ayna-kol vs.)
fotoğraflarını da aşağıda görüyorsunuz.
kadro 16" miş.
400 tl fiyat biçtiler. pazarlık payı vardır.
hatay'da ya da çevre illerde olanlarla yüzyüze de görüşüp bilgi verebilirim.
(link)(link)
(link)(link)
geçen ilkbaharda spor maksadıyla bir bisiklet almak istedim ve adana'da bir bisikletçiye girdim.
oradan bisikletçinin önerdiği amoeba hussar 16" bisikleti satın aldım (700 tl civarı)
ancak bisikleti toplamda 20-30 km dahi kullanmadan apartmanın içinde kilitli halde iken tekerlekleri ve selesi (çok şık bagaj aparatı da dahil) çalındı.
bunun üzerine bisikleti eve çıkardım ve tekerleklerini yeniden almadım.
gördükçe sinirlerim tepeme çıktığı için tamamlasam da soğuduğum için severek binemeyeceğimden dolayı satmak istiyorum.
dediğim gibi parçalarından pek anlamam tekerlekleri ve selesi hariç tüm parçaları tamdır. (kadro, shimano vites, fren-balata, ayna-kol vs.)
fotoğraflarını da aşağıda görüyorsunuz.
kadro 16" miş.
400 tl fiyat biçtiler. pazarlık payı vardır.
hatay'da ya da çevre illerde olanlarla yüzyüze de görüşüp bilgi verebilirim.
(link)(link)
(link)(link)