Scudo Sports

Satılık SCOTT ASPECT 50

oguzcigsar

Forum Bağımlısı
Tepki
79
Arkadaşlar yaklaşık 1 - 1.5 yıldır kullanmakta olduğum MTB bisikletimi (Amiral Gemisi) , Tur bisikleti almış olduğumdan ve artık MTB yi bıraktığımdan dolayı satışa çıkarıyorum, faturası mevcuttur, bisikletin kadrosu; faturayı sakladığınız sürece ömürboyu (lifetime) garantilidir...

Kargo bana aittir PTT kargo olmak şartı ile Türkiye ' nin her yerine gönderilir... Fiyat 1200TL dir.

Adı-Soyadı: Amiral Gemisi (scott aspect 50)
Doğum Tarihi: 2010
Sahibi: Oğuz ÇIĞŞAR - 0535 337 1509 - MERSİN
Genel durum: Hiç bir bölgesinde, kadro-maşa ve parçalar dahil en ufak bir darbe yada bir sıkıntısı yoktur.

Modifiye Bilgileri: Alındıktan sonra komple jant seti-vites grubu-direksiyon ve boğazı- fren bacakları- lastikleri değiştirilmiştir.
Üzerindeki lastikler yepyenidir sadece 15 günlük ve faturası mevcuttur...

*Deore LX aynakol - deore zincir - deore ruble
*SLX ön vites aktarıcı
*LX arka vites aktarıcı
*LX Dual kontrol vites-fren kolları (aynı anda hem fren yapıp-hem vites değiştirebilirsiniz)

*Rigida yüzüklü jant seti - krom teller (ön takım normal -arka teller DT Swiss) ve XT göbeklerle... (darbesiz-eziksiz çemberler-göbek bakımları yeni yapıldı Ertuğrul Bey tarafından)
*Hutchinson Bulldog 2.10 lastikler
*XCM V2 maşa - boşluk yoktur ilk günkü gibi tertemiz çalışmaktadır..
*Truvativ gidon (680mm- 40derece ve 31.8 çap.)
*Raceface Ride 31.8 gidon boğazı
*Ritchey furj takımı
*Sele Royal Mach koltuk - Scott koltuk klipsi - Scott elcikler

Ve karşınızda Amiral Gemisi:
(maalesef temizleme fırsatı bulamadım)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Arkadaşlar çok fazla özel mesaj geliyor takas yada parça isteme amaçlı , buradan belirtmek isterim ki maalesef sadece satılıktır:) Parça satışı olmayaktır ve İLAN günceldir...

Kusura bakmayın unutulmuş:) Kadro boyu LARGE tır.... 18.5 inç desek daha doğru olur...Aspectler biraz farklı diğer large kadrolara göre...

Fiyatta 100TL indirim yapıyorum , 1100 TL ve kargo bana aittir.

Fiyatta 100TL indirim yapıyorum , 1100 TL ve kargo bana aittir. Güncel, güncel,güncel...

Bisiklette bir çok değişiklik yapma durumu söz konusu olduğundan satışından vazgeçilmiştir, konu kapatılabilir...

Geri