Scudo Sports

satılık salcano ng 101

eylem

Üye
Tepki
1
2 yıllık az kullanılmış salcano ng 101 bisikletimi satıyorum. Bakımı yeni yapılmıştır. fiyatı 300 ytl dir. tel 5363102917 msn= leiatn_@hotmail.com
İstanbul-Ataşehir de oturmaktayım. kargoyla gönderebilirim, iyi pedallar

26” MTB

Shimano Deore 27 Vites

26” 17.5” 7005 Alüminyum Kadro

RST Gila T5-TC Yükseklik Ayarlı Amortisörlü Maşa

Ahead Alüminyum Boğaz

Shimano Deore V-brake fren

(link)
(link)

Scudo
göze batan bi çiziği bulunmamaktadır. fiyatı 250 ytl ye düşmüştür iyi günler

@eylem

Valla bende ng 350 var elden cıkartabilsem alabilirdim. yinede bakıyorum satabilirsem diye yani ;)

@Condor

hayır, teşekkürler direk satılık parçalarıyla uraşmak istemiyorum.

kadro boyu bilgisi verilmiştir. bisiklet bakımdan çıktı sorunsuz çalışıyor ama kulakçığının değişmesi gerek ve salcano kulakçık bulamadım, pedallarıda kendi SPD lerim oldugu için yeni pedalda alınması lazım.

@mzkaraaslan

Ne çabuk sıkıldın NG 350'den :)

Bi arkadaşım arıyordu. Bi sorayım ona da.

bisikletin resmi
(link)

sitede vardır. dediğim gibi göze batan bi çiziği yok almayı planlıyosanız önce bi binmenizi tavsiye ederim. kadrosu 17,5 inc belirtildiği gibi. fotoğraf makinama şu aralar ulaşamıyorum cep tel la çekebildiğim resim bunlar..
barentler ve pedallar satılık değildir, bisikletin kulakçığı pek sağlam değil dediğim gibi deiştirilse iyi olur başkada bir sorunu yok, 2006 agustos ayı yeşil bisikletten alındı.

Benim bir arkadaşıma söyledim sizinli irtibata geçecek.birde bisikletin daha net fotolarını alabilirsek iyi olacak.

satış işlemi şu an askıdadır , yeni bisiklet alıcaktım bir sorun oluştu özür dilerim tüm alıcılara , eğer sorunum çözülürse tekrar satışa çıkaracagım,ilginize teşeşkkür ederim

ilan tekrar günceldir, ama ilk fiyatından 300 YTL den satıyorum (sedona sd991 alıcağım için gerçekten ihtiyacım var), bisiklet çantası ve pompası hediye.

Geri