Scudo Sports

satılık salcano assos

Scudo
arkadasım 560 mılyon dıyorsunda sen satıcıdan alırken dırek hıc pazarlıksız mı alıyorsun adam onu 460 mılyona kadar bıle belkı dusebılır Katalog Fıyatıyla Alıs Fıyatı Farklıdır:p

@Emre Görmüş

beyler almayı düşünüyosanız özelden yada telefondan ulaşın ilan kirletmeyin

ilan güncel

ilan günceldir.gerçek alıcılar iyi bir fiyata verilecektir.fiyat konusunu telefon yada özelden mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Arkadaşım bisiklet sıfır diyorsun ama sen aldıktan sonra sıfır olmuyor.Örneğin telefoncudan sıfır telefon aldın dışarı çık bir daha gir satmak istediğini söyle 2. el fiyatından alır.Sen bisikleti satmak istiyorsan indirim yapmalısın verdiğin fiyatın daha uygununa mağazadan alınabilir.Yani bu ilanın hiç bir cazip yanı yok.Eğer iyi bir fiyat söylersen ben almayı düşünüyorum.

Arkadaşım bisiklet sıfır diyorsun ama sen aldıktan sonra sıfır olmuyor.Örneğin telefoncudan sıfır telefon aldın dışarı çık bir daha gir satmak istediğini söyle 2. el fiyatından alır.Sen bisikleti satmak istiyorsan indirim yapmalısın verdiğin fiyatın daha uygununa mağazadan alınabilir.Yani bu ilanın hiç bir cazip yanı yok.Eğer iyi bir fiyat söylersen ben almayı düşünüyorum.

@Rahmöi KOÇ
Bence haksızsınız insan malına ne değer biçerse odur. Onun malı sonuçta, isterse 1000 TL der. Siz alıp almamaya karar verirsiniz, ama eleştiremezsiniz. Benim şahsi fikrim budur.

@Rahmöi KOÇ

abi saygısızlık yapmak istemem ama benim bisikletim sıfır resimlerdende anlaşıldığı gibi ben bisikletime ne değer biçtiysem odur.ben zaten gerçek alıcılara çok uygun bir fiyata veriyorum.konuyuda böyle önemsiz mesajlarla kirletmeyelim.

@ilker genç

yorumun için teşekkürler abi

@gezgin2

bisikleti komple satıyorum

@Umt.brgz.

ekledim görüşelim

Geri