Arkadaşım bisiklet sıfır diyorsun ama sen aldıktan sonra sıfır olmuyor.Örneğin telefoncudan sıfır telefon aldın dışarı çık bir daha gir satmak istediğini söyle 2. el fiyatından alır.Sen bisikleti satmak istiyorsan indirim yapmalısın verdiğin fiyatın daha uygununa mağazadan alınabilir.Yani bu ilanın hiç bir cazip yanı yok.Eğer iyi bir fiyat söylersen ben almayı düşünüyorum.
Arkadaşım bisiklet sıfır diyorsun ama sen aldıktan sonra sıfır olmuyor.Örneğin telefoncudan sıfır telefon aldın dışarı çık bir daha gir satmak istediğini söyle 2. el fiyatından alır.Sen bisikleti satmak istiyorsan indirim yapmalısın verdiğin fiyatın daha uygununa mağazadan alınabilir.Yani bu ilanın hiç bir cazip yanı yok.Eğer iyi bir fiyat söylersen ben almayı düşünüyorum.
@Rahmöi KOÇ
Bence haksızsınız insan malına ne değer biçerse odur. Onun malı sonuçta, isterse 1000 TL der. Siz alıp almamaya karar verirsiniz, ama eleştiremezsiniz. Benim şahsi fikrim budur.
abi saygısızlık yapmak istemem ama benim bisikletim sıfır resimlerdende anlaşıldığı gibi ben bisikletime ne değer biçtiysem odur.ben zaten gerçek alıcılara çok uygun bir fiyata veriyorum.konuyuda böyle önemsiz mesajlarla kirletmeyelim.