Scudo Sports

Satılık Roller.....

Üretim devam ediyor mu? MTB ile komşuları çok rahatsız edermiyim?

Scudo
@CELASİN TELLİ

elimde hazır bir adet var , isterseniz yollayabilirim. ses yapmaması için her rollerda olduğu gibi mutlaka slick lastik kullanmalısınız.

Merhaba, ben kendime bir adet üretmeyi düşünüyorum (planlarını detaylı bir şekilde kamuya açıp, belki de fazladan yapıp satmayı), ancak youtube'da izlediğim bazı videolarda ve bazı üreticilerin planlarında ek parçalar gördüm onları da başlamışken planıma eklemeyi düşünüyordum. Baştan belirteyim satın almak niyetinde değilim ancak kendi üretimiminizde karşılaştığınız sorunları bilebilirsem çözüm geliştirebilirim.
Acaba o-ring yerine kasnak kullanılsa daha iyi olmaz mı?
Ön tekerleğin dışarı çıkmaması için kenarlara lastik yüzeyine değecek şekilde tamponlar (paten tekerleği kullanıyorlar)koyulabilir.
Birisi belirtmiş roller makarasının kısa kaldığını ama mtb'm daha uzun demişsiniz burada bir çelişki var? Ön makara göbeğinin ön jant göbeğinden bir kaç cm daha ileride olması gerekmez mi?
Arka makarayı daha ağır yapıp arkadaki öbür makarayla birleştirerek daha gerçekçi bir sürüş yakalandığını iddia eden bir üretici de var.
Son olarak herhangi bir şekilde arka makaralardan birini bir dirence bağlamayı düşündünüz mü?

İlginiz için teşekkür ederim

Geri