Scudo Sports

Satılık Parçalar

Ahmet Fatih Gülcan

Aktif Üye
Tepki
37
Selamlar elimde fazladan duran kullanılmayan bir kaç malzemeyi ihtiyacanı görebilicek kişiler olduğu düşüncesiyle uygun fiyata veriyorum işte ürünler :
İkinci El Ürünler :

Ürün 1 =)Shimano Fren Kolları
Malzeme Alu.
Ağırlığı 130 Gr.
Yaklaşık bir hafta kadar kullandım dual kollara geçtiğim için satıyorum hiç boşluk yoktur. Kullanımdan kaynaklanan çizikler vede sağ kolda ufak bir zedelenme var ama kesinlikle muhim birşey değil.

(link)

--------------------------------------------------------------------------Ürün 2 =)Shimano Tourney Revo Shift Vites Kolları
1 Sene kadar kullanıldı çizikleri mevcut kullanımda arızası yok.

(link)
--------------------------------------------------------------------------
Ürün 3 =)Standart Açılı Gidon
Malzeme : demir
Ağırlık : bilinmiyor
1 sene kadar kullanıldı kömürlükte bisikletin üzerinde takılı halde durmasına rağmen pas göstermedi ve şu anki haliylede sorunsuz bir gidon

(link)

--------------------------------------------------------------------------
Sıfır Parçalar

Ürün 4 =)Amoeba Elcek
Yeni aldığım Box serisinden çıkan bu elcek hiç kullanılmadı ve aldığım gün satışa sunuyorum.

(link)

(link)

(link)
--------------------------------------------------------------------------Ürün 5 =)
5 Ledli Mercekli
Aydınlatma gücü kaiteli bir pille desteklendiğinide çok uzak mesafeye kadar net bir aydınlatma sağlar.Kenarındaki cam sayesinde sağınızdan veya solunuzda gelen araçların sizi farketmesini sağlar.1 defa deneme amaçlı kullanıldı onun dışında hiç kullanılmadı.Mandallı bağlantısı sayesinde istediğiniz yerde istediğiniz zaman takıp sökebilirsiniz

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Özür Dilerim Unutmuşum
Ürün 1 =)15 TL
Ürün 2 =)10 TL
Ürün 3 =)5 TL
Ürün 4 =)10 TL
Ürün 5 =)15 TL

Hepsini Alana 40 Tl olur
İstanbul içi elden istanbul dışı kargolanır ;) kargo alıcıya aittir.

Parçaların Hepsi Ek bir ücret dahilinde Beyaz Suntour XCM maşa ile takas olabilir. (ek ücret benim tarafımdan)

Geri