Scudo Sports

satılık miracco

arkadasım hyrlı satıslar ama biraz fiyat yuksek mıracco fivestar option sıfır 2008 zaten nakıt 600ytl biraz fiyat düşürrürsn daha cok talep olur

Scudo
ciddi alıcı varsa bisikleti bi görsün.sonra yine pahalı derse söz birazdaha indirim yapıcam..

Ya çağrı abi ne idnrmi? yapıcan orda yazmışlar fivestar optin 600 ytl 2008 sıfır diye o option adı üstnde ve sdce onun orta göbek rulmandır bu ise fivestar park biskleti yakdan gördm ve inceldm sorunsuzdur bisklet full rullmanlıdır karo rengide idela ve güzel ve abi bunu 600 den aşağda düşmre fiyatı bn olsam 750 de n açardm çnkü bilmyolar özeliklerni saygılar.

aent kardeşimin yazdığı ii olmuş.bu bisiklet option değil park modelidir.rica ediuorum bilmeden kimse yorum yapmasın.bu forum tabiki yorumlara açık ama bilen bilmeyen bu şekilde konuşursa bilmeyenleride yanlış bilgilendirmiş olursunuz.

oncelıkle o bısıkletın adı mirraco hıç bı sey bılmıosunuzbole kıro gıbı miracco yazıosunuz
ayrıyetten bu bısıkletın sıfır fıyatı 600 ytl ınsanları kazıklamaya utanmıyormusun ayıp bee ınsanlık oldumu ?

@icepick

bu bisiklet option değil park modelidir

''miracco''değilde''mirraco''olduğunu bilmiyodum gerçekten.dikket etmemiştim.dediğin gibi pek bişeyde bildiğim yok.kimseyide kazıklamaya çalışmıyorum.piyasasını araştırıp fiyat verdim.yanlız sen kelimelerine dikkat et benim canımı sıkma.senin sıfırın kaç paraki bisiklete pahalı diyosun.o lafı sana yediririm.

olsun abi sen değer biç nede olsa adam akılı demişsin orda pazarlık var die adam blki pazarlıkla 500 satr blli olur.İşi yokuşa sürmeyek ark. inş.satrsın abi hylrı forumlar size

@dizzazta

konu kirlenmesin diye bişey yazmıyorum ama boş konusuyosunuz klavyenın basında konusmak kolay canlıda gorursem operım yanaklarınızdan haberınız olsun:D

arkadaşlar çok acil satmam lazım bisikleti.lütfen ciddi alıcılar ilgilensin.fiyatıda 525 e çktim..

Geri