Scudo Sports

Satılık Merida Matts TFS 500 Disk ve Aksesuarları

josier

Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaşlar.

Bisikletimi satıyorum. Sadece 150 km (ANKA Bisiklet Grubu ile) bindim. Bisikletimi satış sebebim işlerimin yoğun olması, biraz ihtiyaçdan ve zaman ayıramamak. Çok temiz olup 2008 yılında Erdoğanlar bisikletten aldım. Kadronun halen garantisi devam etmektedir. Yarış ve kaza yapılmamıştır.

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ Özellikleri ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬
Kadro: MATTS TFS-Pro-Disc 16 inç
Renk: 3. Mat XTR
Maşa: SR XCM-H-D-LO 80 Lockout
Fren: Shimano M485 180 Hydraulic
Zincir: Shimano CN-HG53
Aynakol: Shimano M442 octa 44A-32-22
Ön Vites: Shimano Deore 34.9 T-Swing
Arka Vites: Shimano XT Top Normal
Arka Dişli: Shimano CS-HG50-9 11-32
Gidon XM: Comp CEN 31.8 Flat 600
Boğaz XM: Comp OS CEN 7
Ön Göbek: Shimano M495 centerlock
Arka Göbek: Shimano M495 centerlock
Pedal: XC Alloy
Jant: Alex DP17 Disc Black
Sele: TFS mat
Sele Borusu: XM Speed SB20 31.6
Vites Kolu: Shimano Deore rapidfire
Lastik: MERIDA RACE 2.1
Garanti:Kadro halen devam etmekte
Durum: Yarış, kaza, yıpranma YOK !

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ Aksesuarları ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

Delphi blackburn 2.0 kilometre saati
Pro marka 3 işlevli arka lamba
Onguard locks çelik halatlı kilit
Kask
Sedona marka eldiven
Park ayaklığı
Pro compact teleskopik pompa
Pre-glued 6 lı yapıştırmalı patlak bantı ve de bisikletin kutusundan çıkan bütün aksesuarlar...

¬¬¬¬¬¬¬¬ Fotoğrafları ¬¬¬¬¬¬¬¬

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Fotoğraflar telefonla çekildiği için kalitesi düşük çıktı biraz.

¬¬¬¬ Fiyat ve İletişim ¬¬¬¬

Bisikletin 2009 modeli 945 avrodur.

Benim istediğim fiyat aksesuarları ile birlikte 1.500 YTL'dir.
Pazarlık payı vardır.
Takas ve parça parça satmayı düşünmüyorum.
Bisiklet Ankara'da bulunmaktadır ve Ankara içi elden teslim diğer yerler için kargo alıcıya aittir.

Msn: m_ozdeyer@hotmail.com
Tel: 0505 657 10 93

Scudo
2009 modelini kullanıyorum.Bazı parçaları 2008 ile farklı.Satın alacak arkadaşlar için bisikletimden oldukça memnunum.Hayırlı satışlar ;)

çok güzel bisiklet parça parça satmayı düşünür müsün ? kadroya imkanımca talib olabilirim :S

bisikletin üzerinde : Fren: Shimano M485 180 Hydraulic diye belirtmişsiniz fakat resimlerde üzerinde avid' in hidrolik frenleri takılı .

yazdıklarınız la resimleriniz arasında tutarsızlık var . açıklarsanız satışınızda daha anlaşılır olur . iyi satışlar dilerim.

Merhabalar.Mesaj sayimdan dolayi o.m gonderemiyorum.Ankaradayim.Eger fiyatta anlasabilirsek almayi dusunuyorum. o.m olarak msn adresinizi verirseniz gorusebiliriz.Iyi gunler.

@Muhammed PINAR

Malesef parçalamayı düşünmüyorum. Komple alınacaksa bir şeyler yapmaya çalışırım.

@kenan

Evet bu yanlış yazımdan dolayı özür dilerim. Fren sistemi Avid Juicy 3'dür. Ayrıca selede farklıdır. Geri kalan herşey foto.lardan da anlaşılacağı gibi doğru yazılmıştır. Selenin değiştirilme sebebi orjinal selesi çok sert olması. Şimdiki sele ise jellidir.

@visitor

Cevap verildi...

İlan Günceldir Arkadaşlar, bu fiyata hemde aksesuarlarıyla birlikte veriyorum...

gerçekten çok uygun fiyat ya :( para yok abim olsa kaçırılmicak fırsat tank gibi bisiklet :S inşallah dilediğin zamanda satılır :S

Msne ekledim ama bir turlu denk gelemedik.Musaitseniz msne girin konusalim.

@Muhammed PINAR
Teşekkürler. Bisiklet sadece 150 km yaptı. Çok temiz, tank gibi :rolleyes:

@visitor

Kusura bakmayın. Mesajı yeni gördüm. İlanda telefon numaram yazıyor. Arayın numaranızı bırakın sizi arayım. :cool:

ilanda ki aksesuarlara ek olarak sun marka 3 işlevli ön far (resimlerde var) yaklaşık değeri 50 tl ve park ayaklığıda satılan aksesuarların arasındadır, şuan parçalamayı düşünmüyorum ama satılmazsa ilerde düşünebilirim, iletişime geçmek isteyen arkadaşlar numaram 0505 657 10 93, şuan bisiklet+bütün aksesuarları sıfır almak istediğinizde 2300 tl yi gözden çıkartmanız gerekir, isterseniz hesaplayabilirsiniz bisiklet ve aksesuarların tümü erdoğanlar bisikletten alınmıştır. bu fiyat gayet uygun. ilan günceldir..

Arkadaşlar ilanım günceldir. Siz bir fiyat söyleyin anlaşma yoluna varalım.

İlanım günceldir. Fiyatda pazarlık payı vardır. Fotoğrafta gördüğünüz aksesuarlar fiyata dahildir...

bisiklet çok güzel fiyatta süper
ancak ben başka bişey soracağım :D .Parça parça satmam demişsiniz ama bana kask lazım kaskı en uygun ne kadara bırakırsınız ?

@ALP KUTERDEM

Merhabalar;

Bisikleti şimdilik parçalamayacağım. Bu hafta sonuna kadar satılmazsa birşeyler düşüneceğiz. Almazsanız takip etmeye devam edin. :)

İlanım süper bir fiyatla bu bisiklet ile halen günceldir...

Geri