Soner YAMAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 51
elimde bulunan 2005 model manitou sherman brake out 150-110 mm travel ayarlı 180 mm iç boru uzunluğu bulunmaktadır . 180 mm bacak uzunluğu ve 32mm bacak kalınlığı , 150mm ile 110 mm ayarlanabilir çalışma mesafesi ve sol tarafı yaylı ve yağlıdır . 20 mm sokma milli
all mountain ve fr uyumlu dj içinde tercih edilebilir bir amortisördür .
Sağ taraf Rebaund ayarlıdır fakat yağlı değil havalı bir rebaund özelliği bulunmaktadır .
maşa şaft borusu çapı 1.5'' dir ki buda TÜRKİYE ' de uyumlu bir kadro bulmak kolay değil , şaft uzunluğu 20 cm ' dir
1.5'' şaft çapı cannondale tarafından kullanılmış daha sonra avrupa ve amerika'da diğer markalar tarafından kullanılan bir size ' dir .
Kısaca TÜRKİYE 'de en çok bulunabilecek cannondale bisikletlerde uyumu bulunan bir maşadır . ( başka kadrosu olan da vardır belki)
ikinci el aldım fakat hiç kullanma fırsatım olmadı maşa'nın bakımı v.s. yapılmış halde alınmış tır dış bacaktaki contalar sıfır takılmıştır
FİYAT : 400 tl ' dir .resimler aşağıdadır .
saygılar
ilk resim 180 mm uzunluğu
(link)
(link)
(link)
(link)
Altta görenen resim 110 mm mesafeli halidir .
(link)
all mountain ve fr uyumlu dj içinde tercih edilebilir bir amortisördür .
Sağ taraf Rebaund ayarlıdır fakat yağlı değil havalı bir rebaund özelliği bulunmaktadır .
maşa şaft borusu çapı 1.5'' dir ki buda TÜRKİYE ' de uyumlu bir kadro bulmak kolay değil , şaft uzunluğu 20 cm ' dir
1.5'' şaft çapı cannondale tarafından kullanılmış daha sonra avrupa ve amerika'da diğer markalar tarafından kullanılan bir size ' dir .
Kısaca TÜRKİYE 'de en çok bulunabilecek cannondale bisikletlerde uyumu bulunan bir maşadır . ( başka kadrosu olan da vardır belki)
ikinci el aldım fakat hiç kullanma fırsatım olmadı maşa'nın bakımı v.s. yapılmış halde alınmış tır dış bacaktaki contalar sıfır takılmıştır
FİYAT : 400 tl ' dir .resimler aşağıdadır .
saygılar
ilk resim 180 mm uzunluğu
(link)
(link)
(link)
(link)
Altta görenen resim 110 mm mesafeli halidir .
(link)