Scudo Sports

Satılık Kron XC2000 gti, Delta forma, northwave ayakkabı ve hediyeler

extremunction

Daimi Üye
Tepki
188
merhaba, 2007 nisan ayında aldığım, 2007 eylül ayında hemen hemen bütün parçalarını değiştirdiğim, okul ev arasında ve haftasonu gezilerinde kullandığım bisikletimi satıyorum.

Kadro: Kron XC 2000 double butted alu
Maşa: Rock Shox Tora 302, alloy steer Coil Spring, Keyturn Lockout , reb. Adj. /100 mm travel
Furş Takımı: Cane Creek VP-A45 İntegrated
Vites Kolları: Shimano XT (2007)
Fren: Hayes nine HFX hidrolik (ön 203mm/arka 160mm)
Arka Vites: Shimano XT(2007)
Ön Vites: Shimano LX(2007)
Aynakol: Shimano DEORE(2007)
Orta Göbek: BB-ES 30 Orta göbek
Ruble: Sram PG 990
Zincir: Sihmano HG-73(LX)
Ön/Arka hazne: Formula 32 delik, 6 vida
Jantlar: Rigida Zac2000
Jant teli: DT Swiss comp. 1,8 siyah
Gidon: Zoom
Gidon boğazı: Guizzo
Sele borusu: Scott Comp / 31.6mm
Sele: Setlaz
Dış Lastik: IRC pirhana pro 26*2.00
Pedal: Shimano PD-M505
Elcik: Amoeba
Barend: Amoeba Scud carbon
Kadro Boyu: 17,5"
Ağırlık:12.40kg
Fiyat: 1300ytl
http://img375.imageshack.us/img375/2346/kron1ep6.jpg
(link)

http://img362.imageshack.us/img362/3970/kron2qh9.jpg
(link)

Hediyeler: Ciclosport 2.1 km saati, Aventicum 56-62cm Kask, pro gel eldiven, hayes fren setine ait 203mm arka rotor ve adaptör(fotodaki)

Northwave cliff gri-siyah MTB ayakkabısı (44 numara) 110ytl

(link)

Delta Forma(L) 80ytl 6-7 defa şehir gezilerinde kullandım. herhangi bir yerinde yırtık sökük yoktur.

(link)

Scudo
Arka rotorun 160mm olduğundan eminmisin? oda 203 gibi duruyorda:)
hayırlı satışlar

merhaba atahan, dikkat ettiysen "fotodaki 203mm'lik arka rotoru da vericem yanında" dedim. şu an önde 203mm, arkada 160mm rotor var.

forma kısa kollumu tam göremiyorum detaylı bi foto koyarsan ilgileniyorum dostum

forma bildiğim kadarıyla tek tip yani kısa kollu. large beden, önü yarım fermuarlı ve arkasında 3 cep var.

bisikleti bu fiyata alan kişiye delta forma ve northwave ayakkabıyı hediye ediyorum. ilan günceldir...

bence bu fiyata bu kron kaçmaz benim kron olmasaydı alacaklısı bendim iyi satışlar.

Emre abiyi tanıyorum bisikleti çok temiz kulanıyor alan arkadaşımıız pişman olmıyacaktır iyi satışlar emre abi

bugün geçirdiğim trafik kazası nedeniyle ön tekerlekte oluşan hasar giderilinceye kadar satış askıdadır. ilanın güncellini bir hafta içerisinde açıklayacağım.

NOT: Kask gerçekten hayat kurtarıyor, herkese benden tavsiye; Kask takmayı ihmal etmeyin...

Hay aksilik, geçmiş olsun!! Evet ya kask cidden hayat kurtarır arkadaslar işte size bir canlı tavsiye daha! kulagınıza küpe olsun!!:eek:

Bu arada bisikleti sattıgına üzüldüm:( inş daha hayırlı bir işe vesile olur:) Daha iyileri senin olur hoşcakal!
Görüşmek üzere Kib Emre!
Kaskını ve eldivenini satmayı düşünüyor musun? (kaskının modeli neydi bu arada?)

teşekkür ederim arkadaşlar,

alper kaskı satamam çünkü kask kazada parçalandı. eklemeyi unutmuştum, bisikletin satışında hediye olarak kask veremiyorum malesef.

emre bende bugun taylan dan duydum ya gecmıs olsun, kendıne ıyı bak gorusmek uzere;)

emre yeni gördüm ilanı hayırdır bisikleti bırakıyormusun yoksa mdelmi yükseltiyorsun ayrıca gecmiş olsun

Geri