Scudo Sports

satılık kron xc1000...

Yeni üye olduğum için özel mesajınıza buradan cevap veriyorum kusura bakmayın. birkaç model ve sizin kron arasında kaldım. en kısa zamanda haber vereceğim.

bu arada ön maşa ve arka disk fren için uyumlu mu acaba ?

Scudo
merhaba yol bisikletiyle takas düşünürmüsünüz. bodrum yolları yol bisikletine çok uygun. çok memnun kalırsınız.

ilginize teşekkürler. yol bisikleti ile takas düşünmüyorum.
yalnız ilginç geldi. bodrum yol bisikletine uygun değil diye düşünüyorum.

disk frene uygun diye düşünüyorum. şu an işyerindeyim kontrol edemiyorum ama bir netten bakayım...

kadro disk frene uygun fakat maşa uygun mu değil mi bilmiyorum. eve gidince bakar yarın aksam buraya yazarım.
aksam 19:35 e kadar netteyim... :)

yol bisikleti hiç kullanmadım ama bodrumda yol bisikleti kullanmak için en uygun yol bisiklet yarışlarının yapıldığı yol. (turgutreise giden ana yol) diğer yollar yamalı, kazılı, arnavut kaldırımlı, köy yolları, bir yığın mazgal, yazın hınca hınc trafik, sıcak, daracık yollar...
birde şuanda acil içme suyu projesi denilen bir nane yüzünden bodrum yollarının yarısı kazılı. işin ilginç tarafı hadi kazdın doğru dürüst yol yap üstüne. afedersininiz keçi b.ku gibi atıyolar asfaltı. neyse hocam işin açıkcası bence bodrumda araba olarak lada niva, motor olarak sanırım enduro, bisiklet olarak dağ bisikleti alacaksın... :)

sahibini 4 gözle bekleyen benim şirin kertenkelem...:)

çabuk satılması amacıyla elden alımlarda 500 tl dir. son fiyattır...

Selam, 506 604 3663 çaldırırsanız görüşmek istiyorum, saygılar

bisiklet Yusuf Z. Şipal arkadasımıza rezervedir...

Teşekkürler, gelirken Söke' den geçeceğim, bir arzunuz olursa bildirin mutlaka :)

Hayırlı satışlar. Eğer Yusuf arkadaşımız vazgeçerse benim bir arkadaşım da ciddi alıcı konumda bu bisikleti. Sedona borla almayı düşünüyordu, bunu görünce direkt bunu önerdim ben. Haberleşelim yine

selamlar eskişehirdeyim ben fren vites kollarını ve gidon gidon boğazını çıkartırsak fiyat ne durumda olur bende Xt dual kol varda o yüzden diyorum ?

@yoldas7

selamlar ben eskişehirde oturuyorum bisikleti beğendim yalnız bir kaç parçam var dual xt kollarım dişlim ve zincirim gidon gidon boğazım var

eğer fren vites kollarını gidon gidon boğazını zinciri dişliyi çıkartırsanız alabilirim tabi bunları fiyattan düşürmeniz gerekmekte

Bisiklet tarafımdan alınmıştır arkadaşlar

Geri