sağolun ama bence piyasaya bir bakarsanız ona göre yorum yaparsanız sevinirim ilk olarak markasına bakarak sıfır fiyatlarını öğrenip çokluğu konusunda ve diğer buna yakın ağırlığı olan bmx satış fiyatalrına bakıp yorum yaparsanız sevinirim
ya arkadaşım illa burda sizi mahçup mu edelim evet iyi güzel yorum yapman serbest elbet ancak üzerindeki parçalar ve markasını araştırıp senin sattığın bisikletle istediğin fiyatı felan karşılaştırıp yorum yaparsan sevinirim eğer buna 700 çok ise senin bisikletin için 400 uçuk bi değer emin ol fazla konuşmuyacağım anlamıyorsan bisikletten yorum yapma bence bir piyasayı araştır da gel derim sana çünkü parçalarını bir araştır derim :boese157::boese157::boese157:
aman kardeşim uğraşamam seninle he 700 etmez hatta 5 para etmez yani düşünme sen bunları hatta ben milleti kazıklıyom işte bununla hade ilanı kirletceksen araştır ve bana fiyatlarını gösterecek bi şeyler göster hesapla ekle buraya bende istediğin fiyattan satışa koyayım pardon arkadaşlar diyim oldumu
ne oluyor burada ortalık karışmış forumdaki beldeyama gibi markalara 300 350 tl istiyorlar khe ye arkadaş 700 lira diyor adamı döveceksiniz neredeyse anlamadım üzerindeki parçaların hepsi kalitedir.tunahan lütfen parça listeni yaz buraya yoksa bu tür konuşmalar devam edecek... iyi günler
he taha ya bu nasıl iştir anlayamadım kendi sattığı bisiklete ve fiyata bak heleki parçaya şuna bakmayı geçtim Khe diyoruz burda parçalar çoğu kHe zaten anlamıyorum bu olayı anlayanda yorum yapıyor anlamayanda ban:10::violent-s:violent-s