Scudo Sports

satılık full scott downhill

F

frtracing

Silinmiş hesap
2003 scott octane fx1 kadro üzerinde, çift köprülü rock shox judy (160 mm çalışma mesafeli)ön maşa, orjinal scott ac-9 basınç ayarlı arka amortisör, hayes strocker ryde ( ön arka 185 rotorlu) fren sistemi, truvativ hussefelt dh gidon ve 60 lık gidon bogazı, pro vidalı elcikler, neco furş yatağı, truvativ hussefelt 38 diş ayna kol, amoeba zincir gergisi ve box guide, kmc zincir, deore arka attırıcı, sram 8 li ruble, orjinal scott usa sele ve sele borusu, supra bh jant çemberi - deore lx göbekten oluşan jant seti, arkada maxxis minion dh 2.50 lastik, önde tioga 2.00 lastik bulunmaktadır.

ekstra olarak fox vanillia float arka amortisör, rock shox maşa körükleri ve elimde bulunan birkaç malzemeyi vereceğim.

bisikleti bütün hevesimle toplayalı daha 3 hafta oldu, fakat benim tarzım olmadığını maalesef anladığımdan satıyorum. sadece 1 kere asfaltta deneme amaçlı ve 1 kerede ormanda bindim. parça olarak satmayı düşünmüyorum.

bana maliyeti 2.300 ytl olmasına rağmen 2.000 ytl ye satıyorum. ilgilenen arkadaşlar 0536 713 02 02 nolu telefondan ulaşabilirler.

(link)

Scudo
abi süper ya ikili resim manyax olmuş satma bence ya bisikletinde zevki başka.

kullanılmış birşey için yaptığınız indirim çok az daha fazla indirim düşünürseniz alabilirim aksi taktirde sıfırı için 300 ytl fazla verilir..

saygılarımla....

ooo cok güzel bi bisiklet toplamısınız.. parca secimleri 10 numara...! keske belgrad a ayazağaya giderken bunuda götürüp bi iki tur atsanız:D :D
arkadaslar makinayı toplamada fırat beye yardım ettiğimden biliyorum.. kadro ve maşa hariç hersey sıfır alınarak toplandı ve bu fiyatta pekte yüksek sayılmaz.. saygılarımla.. doruk

maşa şöyle bir 180 lik yada 220 lik maşa olsa da kadro şöyle açıya gelse

@kemaltokel

arkadaşım nerde 1 yılı geçmiş konular var gidip onları bulup hortlatmışsın dururmu bu saate öyle malzemeler:eek:

@kemaltokel

Lütfen ilanların son güncelleme tarihlerine dikkat ediniz. ;)

Geri