Scudo Sports

satılık formalar-tayt -aydınlatma,specialized gözlük

@Barış TURAN

barıs beyy... ben o aydınlatmayı size kardesımle gönderttim. sizden para almadım onuda söyleyim.. yanls anlamasın millet. kardesm onu gönderdi sonra ben yarışa gittim 5- gün gelmedim . kargo gitmiş gelmiş takip numarasının derdine düşmüşsün... kargoyu takip etseydin alırdın ...sizin canınız yanmadı. baskasının yanınca mutlu oluosanız o siizin sorununuz...

Scudo
@cengizhan bekir bayram

evet doğru tabiki..para falan almadın..sadece kargo elime geçmedi olan bu cengizhan...yarışa gidip gitmediğini ben nasıl bilebilirim kardeşim..üstelik telefonumu da verdim..bir mesajına ya da kardeşinin bir mesajına bakardı herşey..verdiğim adres işyeri adresim benim ev değildi...takip nosunu gönderseydin zahmet edip bir mesajla sorun olmayacaktı demekki...sorun senin yazdıklarıma cevaap vermemen anlamsız bir şekilde

@Barış TURAN

o knuda haklısnıız msj atmadım... kusuuruma bakmayın .foruma cogu zaman telefondan giriyordum... ve ben sabah okula gitmeden 1.bucuk saat hergun idman yapıorum. sonra okula gidiorum 9da 3te cıkıyorum 3 bucukta işe gidiyorum parttime olarak. geldikten sonra girmiyorum foruma. hafta sonları inşaatta amelelik yapıyorum. telefondan cogu kısının msjına cvp veeremiyorum . bi aydınlatma yani nedir bu . cok istiyorsanız yarın mng ile yollarım adrese alıcı ödemeli para da istemem. ben öle calısırken bisikletin borcunu ödemeye calısrken böle çaglayan gibi iyi aile cocukları cıkıyor canımı sıkıyor .
tekrar özür dilerim sizden de .

@cengizhan bekir bayram

sadece uygun olduğun bir zamanda bu sefer ev adresini vereyim ona gönderebilirsen sanırım sıkıntı kalmayacak...bak kış geldi havalar errken kararıyor..karanlığa kalıyorum işe giderken.:) özele atıyorum adresi:in:

Geri