Scudo Sports

Satilik F5

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Gecen sene aldıgım drag f5'in kadrosunu satmayı dusunuyorum.üzerinde rockshox BAR vardır.ilgilenenler bana mail atabilir.
nayloncuea@hotmail.comhttp://img170.imageshack.us/img170/6522/imag1709iz5.jpg

Scudo
Lütfen fiyatını yazınız ,yoksa konu kapatılacaktır.

Dusundugum fıyat 250 ytl.hıcbır problemı olmayıp cok hafıftır!

@tour.de.frans

Konuları dağıtacak şekilde mesaj yazdığınız için daha önce Tuğrul tarafından uyarılmıştınız. Aynı şekilde devam etmektesiniz. Bu tarafınıza son uyarıdır.

Behçet

@fenerbahceli_boksorler

sanırım rock shox psylo maşayı da satma ihtimali var...kendisine hatırlatayım da konuya açıklama yazsın ;)

Arkadasım murat ıle gecenlerde konusmustuk degıstırmeyı dusunuyorum demıstım ama memnunıyetım ve maddı sıkıntım bunu engelledı:)O sebepten dolayı satmaktan vazgectım.Ama ROCKSHOX BAR hala satılıktır.Bılgınıze....!

@fenerbahceli_boksorler

Kusura bakma cvp gec oldu.Amortısor ıle ılgılı fotografları bu aksam eklerım ok...!

beklıyorum ama hala gelmedi, bıde teknık özellıklerınıde sayarsan sevınırım

http://img127.imageshack.us/img127/8056/imag1011fu2.jpg
Rebound olayı yok:( Calısma mesafesı beyaz ısaretlı olan kısımdan bır kat daha fazla:) Sert arazıye gırmedıgım ıcın bıraz fazla hava basmıstım o sebepten mesafe az......!Ayrıca ınanılmaz hafıf(varlıgını hıssettırmıyor bıle)Duz yolda kesınlıkle yaylı amortısorler gıbı hoplatmıyor:) :) :) :) Kesınlıkle freerıde ve xc ıcın(downhıll ıcın uygun degıl!!!!!!)

@fenerbahceli_boksorler

Kardes ben rockshox bar demıstım zaten!Sanırım sen orayı atlamıssın,psylo mu almayı dusunuyorsun?

eewet abi abi sanırım orayı okumayı unutmusum ama ben ön amotisorlerle ılgılenıyorum.. Onunla ilgili detayli resim ve teknık bilgi alabilirmiyiz

barı sattığınızı yeni gördüm...acaba istediğiniz fiyat nedir??

yoo kadroyu değildi ben barı ne akdara satıyosunuz diye sormuştum ama beraber satmayı düşünüyosunuz galiba...

O kadro "bar"sız bi garip olur yaw;)

Bilmem katılan olur mu mu dediğime:)...

orjinalinde o bar yok galiba kadronun ama yinede bişey diyemem tabi..

Geri