Scudo Sports

Satılık Corratec X-Vert Expert Kadro

Ahmet Göker Derya

Forum Demirbaşı
Tepki
444
Satılık X-Vert Expert Kadro:

Marka:Corratec
Model:X-Vert Expert
Materyal:6061 Aluminum
Kadro Boyu:Size 4
Yıl:2006
Ağırlık:2150gr
Fiyat:160YTL

Açıklama:2006 yılında delta bisikletten satın almış olduğum bisikletimin kadrosu satılıktır. Kadro boyu size 4'tür yani 1.70m-1.85m arası kullanıcılara uygundur. Üzerinde birkaç taş ve zincir izi dışında hiçbir çizik ve vuruk bulunmamaktadır.V-fren ve disk uyumludur. Fiyata cane creek furş takımı,zzyzx sele borusu ve sele kelepçesi dahildir. Ankara içi elden teslimat,şehir dışı ise kargo alıcıya aittir.
A.Göker Derya
Tel:0505 6566657
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
İlan günceldir,fiyatta bi değişiklik olmayacaktır. Temiz ve kaliteli bir kadro için iyi bir fiyat verdim.

Gerçekten cok güzel bir kadro bende Expert (2005) kullanıyorum ve değişmem. üstündeki boya gercekten çiziklere karsı çok sağlam. Hele kadroyu kıramazsınız bile. Belki bu tür sorular yasaktır burda bilmiorum ama bu kadronun yerine ne düşünüyorsunuz acaba? Hayırlı satışlar dilerim.

Merhabalar,kadro gerçekten güzel. Açıları çok iyi ayarlanmış ve dengeli bir sürüşü var. Benim ilanı ilk açtığımdaki satış nedenim üst sınıf bir scandium kadro alıp üstüne de iyi bir jant seti dizmekti. Fakat şu an mali durumum pek iyi planladığım gibi değil hatta içler acısı,scandium için biraz beklemem gerekecek.
İlana dönersek ilan günceldir...

Geri