Scudo Sports

satılık conandale yağmurluk 150TL ve eldiven hediyeli..

atakibrahim

Forum Bağımlısı
Tepki
293
Yağmurluk çok kalitelidir.Kolları sökülerek bahar aylarında kullanılabilir.Tekrar kolların montajı yapılamak istendiğinde ön taraf fermuar arka taraflar mıknatıs yardımı ile yapılmaktadır yani sırdaşı bir teknoloji:D kullanılmıştır.Fosforlu olan çizgiler vardır.(fotolarda görülmektedir)Arka sırt tarafı file özleği oldoğundan teri rahat bir şekilde dışarı atabilir.Ayrıca kolların olduğu bölgede (koltuk altı kısmı) hava kanalları bulunmaktadır.Cep avantajı boldur, yağmurluğun içindede iki tane cep vardır.Ön tarafda dikdörtgen biçimden uzunca işaretlediğim (yeşil dikdörtgenler) kısımlar ceptir.Arka tarafda aynı şekilde işaretlediğim yer içinde geçerlidir 1 adet bel kısımında cep vardır.Toplamada 6 adet cep bulunmkatadır.Herhangibi sorunu yoktur.(açılma,rengi solma gibi) acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum alan arkadaşı memnun edeceğine inanıyorum.
Ankara dışındaki alıcılar için kargo alıcıya aittir.
Belli bir süre içinde İade garantisi vardır.
Yağmurluk M (medium) bedendir çok az kullanılmıştır yenidir.
Fiyatı 150TL dir.
(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)İşaretli yerler mıknatıslanla özelliği (kolların montajı için)olan bölgedir.(link)(link)(link)(link)(link)(link)Eldiven nike marka nikefitdry modelidir yağmurluk alan arkadaşa hediyemdir. M (medium) bedendir.

Scudo
İlan günceldir.Kaçırmayın çok kaliteli yağmurluktur.;)

ilan günceldir.Yokmu kaliteli yağmurluk isteyen ?

ialn günceldir.Fiyat 130 tl olmuştur.:)Kaçırmayın!

@atakibrahim

özel mesaj kutunuz dolmus...

selamlar...
ben de ankaradayim ve yagmurlugu gormek isterim...
hala satista mi acaba?

ozgur yalcin
kizilirmak sokak 35/3 kocatepe
cafe orta dunya
419 22 87
0505 794 29 33

Geri