Scudo Sports

satılık çok az kullanılmış sedona 751v diskfren

diskinezi

Üye
Tepki
0
bisiklet erdoğanlardan alındı 27/08/2008 faturası var hiç binilmedi sayılır(5km ancak yapmıştır) sıfırdan farksız ankaradan elden teslim edilecektir her türlü soru için 05552078459 ankara numunede dr'um(bisikletin parçalarından pek anlamıyorum özellikleri bir kaç değişiklik yapıp bir siteden kopyaladım )
Kadro:Sedona SD751
Maşa:Suntour XCM-MLO kilitlemeliFurş Takımı:NECO 142Viteskolları:Shimano ST-Ef 60 8"li
Arka Vites:Shimano AltusÖn Vites:Shimano Acera

Fren Seti:Sihmano disk fren

Aynakol:Shimano Acera 341

Ruble:Shimano 8"li

Zincir:KMC Z-51

Arka hazne:Shimano Acera 36H Siyah

Ön hazne:Shimano Acera36H Siyah

Jantlar:Alexrims DC-19 36H

Jant teli:2x260 taiwan siyah

Gidon:Amoeba HB-M310-1

Gidon boğazı:Amoeba Borla

Sele borusu: Tranz x

Sele: 1445

Sele Kelepçesi: Amoeba 31,8

Dış Lastik:Schwalbe Little Albert 26"

İç lastik:CST 26"

Pedal:Xrema

Elcik:Amoeba

Renk(Kırmızı-Siyah)----16
(link)

(link)
(link)
(link)
fiyat :700tl

Scudo
bisiklet sıfır sayılır ankara dışına da kargoyla gönderebilirim

arkadaşım adına bakıyorum bende de 751 d (beyaz) var.fotoğraflarda yanlış görmüyorsam aynakol ve arka attırıcı altus ama sayfada acera demişsiniz... üzerinde ne takılı?

@emrecan751b

dediğim gi bisiklet parçalrından pek anlamıyorum bisikletçi bir arkadaşın gazı ile aldım özellikleri de netten aldım .arkadaşa sordum altus muş :)

hımm... 22 ocakta ankarada olucam. 9 şubatta da geri dönücem. bu aralıkda gelip bisikleti görme imkanım olabilir mi acaba? tabi satılmazsa :D geldiğimde size ilanda verdiğiniz numaradan ulaşabilirmiyim ?

@diskinezi

bisikletin sıfır fiyatı 440 euro civarı bu bisikletinden sıfırdan farkı yok emin olabilirsiniz ve fiyat 550 tl !!!

Geri