Scudo Sports

satılık bmx

bmx_flatland

Daimi Üye
Tepki
99
(link) arkadaşlar resim dorumu oldu bilmiyorum ama bmx bölümünde resimi var zaten kendi yaptığım kadro 3 haftadır biniyorum kırılmadı yani bayağı sağlam oldu satmak durumundayım kredi kartı borcum var satmamda herhangi bir artniyet yoktur okuyanlar yalnış bilmesin 400 lira son fiyat benim verdiğim fiyattır daha yukarıda deil daha aşşağıyada deil alıcılar ercan_khrmn@hotmail.com adresinden ulaşabilirler

Scudo
kadron güzel olmuş sağlamda diosun bisiklette ortada e hayırlı satışlar ozmn.:D

ercan hayırlı satışlar öncelikle

daha net resimler istiyorum çekebilirsen ve üzerindeki parçaları yazarsan kolay satarsın belki alıcı bulurum sana :D

akrdeşim daha yeni toplamıştın be ama borcun avrsa ayrı ne diyek lalh yardımcın olsun haylı satışlar saana ei pedallar

eyvallah saolum parcaların markaları ve yeni resimler boyadan cıktıktan sonra konucak allah izin veriirrse şimdilik elimdeki tek resim buu yanee:D

arkadaşlar uzerındekı parcalar :::::

miracco option maşa
yine miracco optiondan alma ön ve arka jant (arka jant kasettir 13 dişli )
kadro zaten bana ait biliyosunuz
bogaz scood kısa bogaz
lastikler maxxis olması lazm tab bilmiyorum
titus ön dişli 32 dişli
kısa tek parça krenk kolu
umit freestyler gidon (resimde beone gıdn var ama onu kırdığım için mecburi bunu taktım)
mıracco sele sele borusu
tectro fren makinaları
pro-rush fren kolları ( emin olun tectrodan daha kalite)
cayro odysees fln filan işde bunlar yanee toplam agırlıgı 11 kılo kadar umarım açıklayıcı olmuştur:D:D:D

@sokr4t

ya lan napıosun git kendine konu aç nie milletin ilanına bişiler dion her ilanda demişin zaten:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

yaa sorma yaa gecen gunn msn i eklemiş esir etti bi saat yaa onu soruyoo bunu soruyoo kardeşim forumu boşunamı yapmışlar git foruma istediğ*ini sor beni niye esir ediyosun

arkdaşlar kredı kartı borxum var acill fiyat 300 !!!!!!!! flatland bulmak zor bu fiyata

freecoaster varmı:D kusura bakma jantlar kasettir demişin ya ondna sordum :D

ayrıca boğazı satıyomusun ayrı olarak ve ne kadara aldın beni bilgilendirirsen sevinirim ercan abi

dostumm freecoasterı kımkaybetmıs ben bısıklete koyımm artı freecosterım olsa bısıkletın uzerınde bnırakırmıyım sokerım alarım 300 mılyona sate n bısıklet satıyoruz bıdef reecoaster soruyosunn:D:D:D:D:D

abi bu bmx 300 ytl ye düşcek makina mıydı ya kadro el yapımı diye rağbet görmüyor yoksa hesaplamaya kalksan 370-380 malzeme parası 140-150 kadro bu kadar etmesede işçilk önmli bir de toplama parası alsan 25 ytl fln 545 ytl ama kredi kartı borcun olduğu için bişi diyemiyorum

abi kadro işini msn den görüşecektik bir türlü iletişim kuramadık msn: byhackerboy@msn.com Aynısından bnada yaptır diyecektim sna ulaşamayınca kaldı eğer sen satıosan görüşelim

Erc hayırlı satışlar emeğinin karşılığını inşallah alırsın.(HKK BMX TEAM).Sadece BMX.

Geri