Scudo Sports

Satılık Bisiklet Römorku... ( Tırtıl )

oktay tiryakioğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
696
Merhaba arkadaşlar....

Muğla - Çanakkale turu için imal ettiğim Bisiklet romorkumu yani kendi koyduğum ismiyle tırtılımı :) satıyorum... İleride bir tur yaparsam nasılsa bi tane daha yaparım :D

Tırtılın bisiklet tekerine bağlantısı QR dir. Ağırlığı çantasız 5,75 Kg dır. Teker göbeği XT dir. İmalat sırasında max 120 kg ile test edilmiş , tur sırasında ise 600 km boyunca 25 kg ile test edilmiş herhangibir sorun çıkmamıştır. Sürüş esnasında çok dar U dönüşlerde dikkat gerektirmekte , uzun yolda ise (rampalar haricinde :D ) varlığını bile unutturmaktadır . Fiyatı kargo alıcıya ait olmak üzere 250 ytl dir... Muğla-Çanakkale turu esnasında bazı yerlerinde boyalar çizildiğinden şu an yeniden boyanmaktadır...

Ayrıca yenisini isteyen olursa , yenisinide yapabilirim. :rolleyes:

(link)

(link)

(link)

Scudo
:Eel arabasının uyarlanmış halide diye biliriz yani:D

Harika birşey bu arkadaşlar.Yakından görme şansım oldu Oktay sürerken.Ağırlığı neredeyse hissettirmiyordu yolda. Uzun turlar için kesinlikle düşünülmeli.

@utkuidikut

Bende konuyu ilk gördüğümde onu düşündüm fakat sonrada ilanı okuyunca anladım,kendi imalatı olduğu için,kendi ismini koymuş.:D

@cannn3715

Bu bakış açısına göre değişir tabi :)

@Can Sonbay

Evet aynen öyle :)

Oktay bey merak ettim de' Qr balantısında bilya varmı ? Yatay dıkey hareketlerde arka teker bağlantısı sabıt olmamalı dıye düşünüuorum .

Geri