Scudo Sports

satılık bianchi

Scudo
abi en iyisi bisikletin üzerindeki komponenetlerin markasını (tam olarak modeliyle) , lastiklerin markasını , Jantlarını , kadronun alaşımını , bisikletin tahmini kliogramını sölerseniz forumda herkes size yardımcı olacaktır....
ki bu görünüşüyle 100 ytlyi geçmez diye düşünyorum....
Saygılarımla.....

frenin üstünde lugan
viteste shimano dualsis
aktarıcı yada attırıcı blmemne ondada shimano yazıo tahmini10-12 klo..

10-12 kg? Bu bisiklet en az 15 kg...

@wuncshpuncsh

aynı bisiklete sahibim 110 liraya almıştım. 17-18kg arasıdır. koyu yazdım kesinlikle Aşırı ağır.

@qeqeqe

sadece fıyat konusuda yardımcı olman yeterlıydı alay edermıs gıbı solmene gerek yok..;)

@trial_edy

aLay edermiş gibi bir cevap yazmayı kalbimden hiç geçirmemiştim..sadece esprili bir yanıt olabilir diye düşündüm..ama size rahatsızlık verdiyse özür dilerim..

Lastikler Kabak mı ?

Herneyse Bizim Bir Arkadaşta Vardı. Güzel Bir Bisiklet Yol İçin...

Eğer Bence 100 den aşağı vermiyeceksen akrdeş sen bin... ÇünküÇıt çıkmıyor kimseden...

kardes sen once vites fren felan degiştir bi amortisorlu masa al sonra kadroyu degiştir yavas yavas en sonunda elinde bi probike olacaktır sahsen ben ole yapıyorum bende sıra kadroya geldi

satarsanda kolay gelsin bence burda degilde mahallende bıkac kişiye sor kesin bi alıcı cıkar 120 150 arası satarsın

Kanatimce 10 sene önce mükemmel bir bisikletti ama şu fazla para yapmaz bence bisikleti yeğenlerin varsa onlara HEDİYE et daha makbüle gecer....

Geri