Scudo Sports

Satılık Amoeba Hussar

Scudo
fiyat çok yüksek aksesuarsız bisiklete 400 lira veririm arka tarafındaki sepeti söküp yollasan daha da sevinirim zaten bisikletin havasını bozmuş görüşmek istersen umut_orkanyilmazer@hotmail.com veya 536 653 95 59 dan arayabilirsin herzaman

:mad: pazarlığın ve ürün hakkındaki yorumların da bir ölçüsü olmalı diye düşünüyorum, kimseyi savunmak amaçlı değilim ama zaten adam yazmış, mal bu, fiyat bu, beğenen alsın anlamında, daha malı kötülemek niye? ve de ancak kötülediğini zannedersin. daha ileriye gitmez, herkes ihtiyacı ve zevki olan aksesuarı koyar, sen çıplak sıfır aksesuar bisiklet ararsın, başkaları uzun yola çıkar, çantasını bagaja atmak ister, istediği gibi istediğini takar söker. sırf bi yerinden bi laf etmiş olmak için, yok havasını bozmuş gibi yorumlar, ne bileyim ilkokuldaki mızıkçı çocukların seviyesini anımsatıyor bana. Eğer gerçekten alışverişe niyetliysen aksesuarlı bir bisiklet bulmuş olsan da aksesuarını kendin sökebilecek zekaya sahipsindir, onu da söktükten sonra atmaz, farklı zamanlar, farklı ihtiyaçlar için kenarda tutarsın. Eğer fiyatı beğenmediysen başka bisiklet bakarsın bu kadar basit kardeşim. 400 liraya saadet dolu Hussar araştırmaları dilerim...

@orkan yılmazer

konunun tarihine baksaydınız iyi ederdiniz...

slm
mail inizde bir kaç ayrıntı istedim cevap yazarsanız sevinirim
teşekkür
lasalasar

Geri