Scudo Sports

Satilik 08 Sedona 761 16 İnÇ.

ONUR_GÜNTEPE

Forum Demirbaşı
Tepki
60
Başlıktada belirttim gibi bisikletimi satıyorum hemen özellıklere geçim..

Özellikler :
Kadro : Sedona sd 761 , 16 inç. . .
Maşa : Rock Shox Duke xc ( Hava , Yağ , Yay , Ribaunt )
Aynakol : Deore XT
Fren KOLLARI , Vites : Deore LX -DEORE..
Jant Seti : STXRC Göbekler Alexrims 2100 cember Taiwan teller...
Arka attırıcı : Deore LX
Ön Attırıcı : Deore
Fren Ayakları : Deore
Ruble : XT
Zincir : Sram pc 991
Gidon : Scud
Gidon Boğazı : Scott
Furç : Neco rulmanlı

NOT : Kadroda vuruk vardır SEDONANIN '' A '' sınde sorun yaratmamaktadır kaynak yerinde vuruk deil yani isteyen olursa vuruk olan yerin detaylı fotolarınıda cekebilirim. . .

FİYAT : 900 TL AZDA OLSA PAZARLIK PAYI VARDIR PAZARLIK SÜNNETTİR ADET YERİNİ BULSUN DİYE. .

İLETİSİM:eek:nur_guntepe_55@hotmail.com
cep:0541 219 76 11
EĞER PAZARTESİYE KADAR ALINMAZSA BİSİKLETİ PARÇALAYARAK SATIŞA SUNUCAM BİLGİLERİNİZE. .
ŞİMDİ RESİMLER. .

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
arkadaşlar ilan günceldir herkesin bilgisine arkadaşlar ayrıca bisiklet parça olarakda satılıktır düşündüğünüz istediğiniz var ise özelden mesaj yoluya sorup bilgi ve fiyat alabilirsiniz. .öncelikle kadro maşa ve aynakol olarak satışa sunuyorum herkesin bilgisine. .iyi forumlar. .

>>PARÇALARIN FİYATLARI <<
Kadro : Sedona sd 761 , 16 inç sele kelepçesi furç:160 tl
Maşa : Rock Shox Duke xc ( Hava , Yağ , Yay , Ribaunt ):180 tl
Aynakol : Deore XT:130 tl
Fren KOLLARI , Vites : Deore LX -DEORE..:80 tl
Jant Seti : STXRC Göbekler Alexrims 2100 cember Taiwan teller.:100 tl
Arka attırıcı : Deore LX:40 tl
Ön Attırıcı : Deore:25 tl
Fren Ayakları : Deore:30 tl
Ruble : XT:50 tl
Zincir : Sram pc 991:30 tl
Gidon : Scud:30 tl
Gidon Boğazı : Scott:30 tl
SELE borusu 31.8 35 cm:30 tl

fiyatlar bunlardır pazarlık payı yoktur. .

bakarsan görüceksin muzaffer kardeşim zaten yakından bir resmi bulunmakta orda ;)ilan günceldir..

Resimlerde çöküğün ne kadar olduğu belli olmuyor, boya kalkması açık ancak çökük ne kadar derin acaba? ilk resimde uzaktan belli olduğu görülüyor ama...bir de yırtılma vs var mı?

hayır biraz derinlik var ama başka kırık v.s birşey bulunmamakta. .almayı düşünüyorsanız yakından resimlerini gösteririm . .zaten ilanda bir resmi bulunmakta. .yırtılma bulunmamaktadır .. ilan günceldir. .

gidon ve boğaz 40 tl dir. .şok fiyat !! kaçırmayın. .duke maşa satılmıştır bilgilerinize. .ilan güncel . .

ali kemal nickli arkadaşım sana cevabımı özel mesaj yoluyla ilettim. .ilan son hızıyla günceldir.!

Geri