trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.710
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Güle güle kullanın.Bende bunun daha dandiği eski tipi var ama baya işimi görüyor,dağ ve yol bisikletini çok rahat taşıyor,fakat bagajın iki yan tarafınada monte olan kayışı var onlar gergin olunca bisikletler hiç sallanmıyor.259524 dosyayı görüntüle259525 dosyayı görüntüle259526 dosyayı görüntüle259527 dosyayı görüntüle
Aracın arkasına bağladım biraz sallanıyor ama sağdan soldan bağlamak lazım kısa yol deneyiminde konuyu tazelerim sökmek takmak çok pratik. Lastikli iplerle sağa sola sabitlediğinizde süper olacak diye düşünüyorum. Pedal kısmı için ufak bir sünger kestirmekte fayda var. Kendim çaldığım, kendim oynadığım bir konu oldu kusuruma bakmayın.😂
Öneriniz için teşekkürler belirttiğiniz gibi taktım sağ-sol ayna görüşlerimde etkilenmemiş oldu. Bisikletin orta bölümünden de arka tarafı rahatlıkla görebiliyorum. Biraz yüksekte konumlanan bir taşıyıcı olduğu için.Pedalın kaportaya sürtmemesine dikkat edin, elle kontrol edince bir şey yok gibi görünse de kasislere girince çok fena boya kaldırıyor.
Bir de taşıyıcıyı arabaya ortalayıp takınca bisiklet doğal olarak biraz sol tarafta kalmış oluyor. Dikkat ederseniz arka tekerlek araba hizasının dışında, ön tekerlek arabanın sağ tarafının hizasında kalıyor.
Başıma gelmedi ama tehlikeyi erken fark ettim, mesela otoparka girişte, bilet alınan gişe gibi yerlerde sola tam yanaşıp, pencereden elinizi çıkarıp bileti alıyorsunuz, düz devam edince arka tekerlek bariyere ya da makinaya çarpabiliyor.
O nedenle isterseniz, taşıyıcıyı arabanın ortasına değil de sol sağ tarafına yakın bir şekilde monte ederseniz, bisiklet arabaya göre ortada olmuş oluyor, arka tekerlek dışarıda kalmıyor.