Scudo Sports

Sarı ışık

Bianchi tdl 1300

Forum Demirbaşı
Tepki
249
İsim
Kartal kaan
Trafik lambalarina yaklasiyordum hizim 30 km/h bende sarı ışıkta geçtim durmadim sagdaki arac yeşil ışık yanmasını beklemeyen şoför diğer araclar durduğu için geçmeye çalıştı araç bana çarpıyordu az kalsın bir de kornaya basıyor bizdeki ışık sarı olduğuna gore sendeki kırmızı :acpsnr: bir de hakliymis gibi kornaya asıldı resmen

Scudo
sana yeşil yanarken bile o kırmızıda geçerken korna çalıyo. araçtan inip dövmediğine şükür et :D

Siz sarıda niye geçtiniz ki? Benim bildiğim sarı durmaya veya kalkmaya hazır olun anlamına gelir, geç anlamına değil. Sürekli yanıp sönüyorsada yavaşla kontrollü geç anlamındadır. Gördünüzmü yavaşlamanız gerekir.(Diğer vatadaşın yaptığını yorumlamıyorum bile)

@İhsnn_zyvl

Işığa gelirken duramayacak hızdaysanız buda başka bir sıkıntı :) Trafik ışığı tabelası gördünüzmü zaten hızınızı düşürmeniz gerekir. Yeşil yanıyor diye yardırarak gitme diye bir durum yok. Bu başlıktaki mesajlarımı yanlış anlamayın insanlar doğruyu öğrensinler diye yazıyorum. Bu bilgileri bilmeyen bir kişi bile öğrenip uygulasa kardır.

iki tarafta haksız bence.. adam size çarpsa o kırmızıda geçmiş sizde sarıda geçmiş olacaksınız. siz kendinizi haklı görerek mi bu gönderiyi paylaştınız acaba yoksa biz sarıda geçmeyelim sizin gibi bir durumda kalmayalım diye mi paylaştınız?

Vay be, konu baya enteresan ya. Simdi yorum akin olur gelir bence.

Bende bugün kaldirimda yürüyordum, ayagim tasa takildi azdaha düsecektim.

2 sarı demek 2 pert ve sela manasına gelir.:)

@Serkan Mıstınoğlu

Ben dün yeşilde geçemedim üç dört saniye bekledim, geçsem şu an ölü olabilirdim, plakaları alamadım iki araç son hız geçti kırmızıda

Gecme sarida kalırsın yarıda gelir vururlar kalırsın yolda.

Geri