specific
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.096
- İsim
- Harun
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1 yil kadar kullandigim Carraro Sportive 224'umu kisa vadede sabit masali ve daha hafif bir bisiklet almak icin satmistim. Gel gor ki 1 hafta gecmeden bisiklet hevesim alevlendi ve ayagimi yerden kesecek, en azindan kisa mesafelere ulastiracak ucuz bir cozum aramaya basladim. Hemen her seyin satildigi bir mobil siteden eski bisikletleri arastiriyordum. Agirlik, lastik durumu ve ebadi, vitesleri cok onemsemiyordum. Sadece bir tane edinip tekrar binmeye baslayacaktim. Tam 2-3 tane kafama yatan bisiklet sahibiyle konusup gorme konusunda anlastiktan sonra O'nu gordum
Biraz tozlu da olsa boyasi iyi durumdaydi, camurluklari ve bagaj demiri bile vardi. Digerlerini eleyip onu gormeye ve almaya gittim. Ve aldim. 
Zamaninda (1993 gibi) alinip cok fazla kullanilmayip depoda birakilmis bir bisiklet. 26x2.00 lastikleri neredeyse kullanilmamis gibi gorunuyordu ancak zaman gecmesinden dolayi yanaklarda derin catlaklar olusmustu. Kondisyonlarindan ve yorucu olmalarindan dolayi 26x1.5 lastige gectim. Celik janti tutmayan eski fren pabuclarini yeniledim. Onlar da tutmayinca frenleri Alhonga fren takimiyla yeniledim. Su an icin sele disinda bir problemim yok (30-40 km yolda acitabiliyor)
Bisikletle ilgili nette bilgiye ulasamadim. Sizce kadro hi-ten midir? Cro-mo olma ihtimali var midir? Cantaya bir sey koymadan tum ekipmanlari ile 17,5 kg tarttim. Sormak ya da eklemek istediginiz bir sey olursa sevinirim.
Bugun cektigim fotolar ekte.

Zamaninda (1993 gibi) alinip cok fazla kullanilmayip depoda birakilmis bir bisiklet. 26x2.00 lastikleri neredeyse kullanilmamis gibi gorunuyordu ancak zaman gecmesinden dolayi yanaklarda derin catlaklar olusmustu. Kondisyonlarindan ve yorucu olmalarindan dolayi 26x1.5 lastige gectim. Celik janti tutmayan eski fren pabuclarini yeniledim. Onlar da tutmayinca frenleri Alhonga fren takimiyla yeniledim. Su an icin sele disinda bir problemim yok (30-40 km yolda acitabiliyor)
Bisikletle ilgili nette bilgiye ulasamadim. Sizce kadro hi-ten midir? Cro-mo olma ihtimali var midir? Cantaya bir sey koymadan tum ekipmanlari ile 17,5 kg tarttim. Sormak ya da eklemek istediginiz bir sey olursa sevinirim.
Bugun cektigim fotolar ekte.