Scudo Sports

Sarda marka bisiklet yenileme

bende tonu konusunda şüpheliyim çünkü kadro üzerinde ki yazı soluk kırmızı gibi tonu tutarsa çok güzel olur. aslında kırmızı kullanmak istememin sebebi kadronun gri olması o yüzden canlı bir renk kullanmak istiyorum.

Scudo
sen bilirsin karar senin hocam en kötü ihtimal ile gidon bandı güzel olmadı der isen kadroların yazısını ölçülü bir şekilde aynısını renkeleri ile oynayıp bilgisayardan çıkartıp dış mekan digital baskı alıp kadroya uygularsın

@aydin ozturk teşekkür ederim aydın bey dediğiniz gibi deneyip görmek gerekecek.

Hocam ellerinize sağlık, harika olmuş.Ellerinizde tekrar hayat bulmuş emektar :) Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Boyle bir bisiklet nereden temin edilebilir malum sitede curumusleri 300tl en ucuz. Soyle 2. Bisiklet olarak kullanilir.

@nbacıshaquılle dediğiniz gibi sitelere bakmanız gerekecek yada bulunduğunuz yerde bit pazarı tarzında yerleri ziyaret etmeniz gerekebilir.

@unlike81 teşekkür ederim bir kaç ekleme ile tamamen bitmiş olacak.

@muhyt İstanbuldayım şu an için sçzaten alamam ama ileride bakarım teşekkürler.

@muhyt Güzel bir yenileme olmuş. Gıcır gıcır maşallah, allah kaza bela vermesin. Şahsen benim de böyle bir çalışma yapma niyetim var, bence günümüz kusursuz pürüzsüz yüzeyli bisikletlerine göre çok daha çekici. İnsan binip sefa sürüşü yapası geliyor :D

• Beğen
Bence elcikler yerine gidon bandı taksanız daha güzel olabilir. Çok güzel olmuş.

• Beğen
Selam aleyküm kardeşlerim; Sarda marka bu bisiklet benim çocukluk bisikletim. Çok sağlam dayanıklı bir bisikletmiş. Çatıda eşyaların arasında buldum indirdim bisiklet tamircisine vites kollarını, fren pabuçlarını ve lastikleri iç dış değiştirttim. Yağ, akort vb bakımlarını yaptırdım. Temizledim, kullanmaya hazır hale geldi. Şimdi sizden ricam bisikletimi spor amaçlı şehirdeki küçük işlerde yarı prof kullanmak istiyorum. Bu konuda bana TAVSİYE'leriniz nedir? Sarda bisiklet hakkında bilgiler? Almam gerekenler? Yaptırmam gerekenler? vb. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi hobiler.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    132,1 KB · Okunma: 56
  • image.jpeg
    image.jpeg
    156,4 KB · Okunma: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    143,7 KB · Okunma: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg