Scudo Sports

Sapanca Göl Kenarındaki En Sessiz Bisiklet Yolu

emreyamans

Üye
Tepki
402
İsim
Emre Yaman
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Tern
Bisiklet türü
Katlanır
youtube ekran resmi (1).png
2024 yılının yaza merhaba sürüşünü eşimle birlikte gerçekleştirdik. 21 Nisan pazar günü eşimle birlikte bisikletlerimize bindik ve Sapanca sahiline kadar pedal çevirdik. Sakarya merkezinden geçen ve Sapanca'ya kadar uzanan bisiklet yolunun bir kısmında yolculuk ettik. Araçların bırakın geçmeyi, yakınına bile uğrayamadığı sessiz bisiklet yolundan huzurla geçtik. Yolculuk esnasında çektiğimiz anları youtube kanalımda sizlerle paylaştım. Önce birkaç fotoğraf, ardından video ile sizleri biraz aşağı kaydırmanıza davet ediyorum.

IMG_1897.jpg
IMG_1894.jpg
IMG_1899.jpg
IMG_1893.jpg
IMG_1888.jpg

👇👇👇
(link)
👆👆👆

Scudo
Güzel bir tur olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederim. E5 i geçtikten sonra, bisiklet yolunun başladığı konumu paylaşmanız mümkün mü? Kızımla birlikte rotanın araç trafiğinden kurtarılmış kısmını yapmak isterim. Oraya kadar araçla gelip orada bırakmayı planlıyorum.

Teşekkürler.

Harikasınız, karı-koca bisiklete binenlere çok özeniyorum. MaaşAllah diyorum. Keşke bende bu duyguları yaşayabilsem. Umarım kızım büyüdüğünde yaşarım. Devamını dilerim. İyi sürüşler.

Güzel bir tur olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederim. E5 i kapatıldıktan sonra, bisiklet yolunun başladığı konumu paylaşmanız mümkün mü? Kızımla birlikte rotanın aracından kurtarılmış kısmını yapmak isterim. Oraya kadar araçla gelip orada bırakmayı planlıyorum.

Teşekkürler.
[/ALINTI]
Yakında bisiklet yolunun tamamını video yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda yine paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Teşekkür ederim buldum :)

(link)

Güzel bir tur olmuş, paylaştığınız için teşekkür ederim. E5 i geçtikten sonra, bisiklet yolunun başladığı konumu paylaşmanız mümkün mü? Kızımla birlikte rotanın araç trafiğinden kurtarılmış kısmını yapmak isterim. Oraya kadar araçla gelip orada bırakmayı planlıyorum.

Teşekkürler.
Aynı soruyu soracaktım, aynı planı düşünmüşüz :)

Bu gönderdiğiniz konumda başlayıp göle doğru mu gidiliyor?

Aynı soruyu soracaktım, aynı planı düşünmüşüz :)

Bu gönderdiğiniz konumda başlayıp göle doğru mu gidiliyor?

Evet, videodaki işletmelerden kerteriz aldım. Videoda 3:31 inci saniyeden bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: emreyamans
Çok güzel olmuş, devamı gelir umarım. Eşimi ikna edebilirsem ben de Adapazarı'na dönmek istiyorum ama bakalım :) Bisiklet için çok güzel bir şehir.

Çok güzel bir videoydu. Paylaşım için teşekkürler. Videoda doğanın içindeki bisiklet yollarıni çoook beğendim. Gereken önem verilse ve tüm ülkeme bu denli bisiklet yolları yapilsa ne kaa güzel olur, ahh ahh. Biz göremeyiz artık...

Geri